Advertentie

Roel Olieslagers Grafisch ontwerp en reclame deelnemer aan Mega Expo 2023

Gepubliceerd op: 20-01-2023

We zijn blij dat we Roel Olieslagers van het gelijknamige bureau voor grafisch ontwerp en reclame mogen verwelkomen als exposant op de Mega Expo 2023. Als creatieve ontwerper is Roel altijd op zoek naar iets nieuws, iets dat nog niet gedaan is, iets opvallends. Tijdens de expo neemt Roel u graag mee in de vele mogelijkheden van het grafisch ontwerpen. Dank voor je deelname Roel en veel succes op 20 april! 

 

Roel Olieslagers Grafisch ontwerp en reclame 

Bezoekers aan de beurs vinden Roel Olieslagers van Roel Olieslagers Grafisch ontwerp en reclame terug op stand nummer 38.

Indeling beursvloer: Maasvallei Mega Expo 2023 : BOOST your Business!

 

Exposeren op de Maasvallei Mega Expo 2023

Op donderdag 20 april 2023 strijken we neer in het gastvrije Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen. Met een unieke en gedetailleerde strategie krijgt iedere exposant de maximale aandacht van bezoekers en mede-exposanten. Aan alles is gedacht; waardevolle workshops en lezingen en vanaf 21.00u een gezellige netwerkborrel in het Grand Café om samen het glas te heffen en het succes te vieren.

Er is nog beperkt plaats voor deelname aan de beurs. Heb je vragen of wil je graag dat er een expert met je meedenkt over een succesvolle beursdeelname? Vul het informatieformulier in en we nemen contact met je op om beschikbaarheid, tarieven en opties te bespreken. Aanvullende informatie over de Maasvallei Mega Expo 2023 vind je ook op www.mega-expo.nl

 

Meer informatie aanvragen

Met welk bedrijf of organisatie zou je willen deelnemen aan de beurs?
Vul de voor- en achternaam van de contactpersoon in.
Hoe kunnen we je bereiken? Vul bij voorkeur een mobiel of direct telefoonnummer in.