Advertentie

Wesley Jordans van JK automatisering op Maasvallei Mega Expo

Gepubliceerd op: 19-01-2023

Met trots kondigen we JK automatisering aan als deelnemer aan de Maasvallei Mega Expo 2023. Wesley Jordans, de kersverse eigenaar van het bedrijf, heeft na 9 jaar dienstverband de kans gekregen om het bedrijf over te nemen en maakt graag gebruik van deze mogelijkheid om zich te profileren met JK automatisering, JK EVsolutions, JK glasvezel en JK healthcare. Heel veel succes toegewenst met deze mooie stap!

 

WesleyJordans_JKautomatisering Maasvallei Mega Expo 2023

 

JK automatisering

Bezoekers aan de beurs vinden Wesley Jordans van JK automatisering terug op stand nummer 23.

Indeling beursvloer: Maasvallei Mega Expo 2023 : BOOST your Business!

 

Exposeren op de Maasvallei Mega Expo 2023

Op donderdag 20 april 2023 strijken we neer in het gastvrije Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen. Met een unieke en gedetailleerde strategie krijgt iedere exposant de maximale aandacht van bezoekers en mede-exposanten. Aan alles is gedacht; waardevolle workshops en lezingen en vanaf 21.00u een gezellige netwerkborrel in het Grand Café om samen het glas te heffen en het succes te vieren.

Er is nog beperkt plaats voor deelname aan de beurs. Heb je vragen of wil je graag dat er een expert met je meedenkt over een succesvolle beursdeelname? Vul het informatieformulier in en we nemen contact met je op om beschikbaarheid, tarieven en opties te bespreken. Aanvullende informatie over de Maasvallei Mega Expo 2023 vind je ook op www.mega-expo.nl

 

Meer informatie aanvragen

Met welk bedrijf of organisatie zou je willen deelnemen aan de beurs?
Vul de voor- en achternaam van de contactpersoon in.
Hoe kunnen we je bereiken? Vul bij voorkeur een mobiel of direct telefoonnummer in.