Advertentie

Sfeermakers verhogen het werkplezier van medewerkers

Gepubliceerd op: 19-01-2023

De afgelopen jaren is vaker dan eens gebleken dat de juiste aankleding en sfeer binnen een kantoor erg belangrijk zijn voor het werkplezier van de medewerkers binnen een bedrijf. Met de juiste sfeer is het mogelijk om effectiever en met meer plezier en inspiratie te werken. De lege, witte ruimtes met bureaus zijn anno 2023 echt verleden tijd.

Roel Olieslagers van Roel Olieslagers grafisch ontwerp en reclame zegt hierover: “Er zijn zeer veel mogelijkheden qua aankleding van een kantoor, ontvangstruimte of kantine. Eén van de manieren die we tegenwoordig vaak zien, is de bekleding van wanden met een mooie foto op behang of in een (wisselbaar) textielframe”.

“De mogelijkheden zijn eindeloos en een kantoor kan tegenwoordig geheel in de sfeer van een woonkamer worden ingericht. Bovendien geeft een showroom of ontvangstruimte met de juiste uitstraling de boodschap van het bedrijf door aan een (potentiële) klant”.
Dat sfeermakers tegenwoordig kunnen worden toegepast op verschillende manieren, zoals een foto- of grafisch paneel, weet Roel als geen ander. Hij vervolgt: “Tegenwoordig zien we ook steeds meer natuurlijke materialen terug op kantoor, zoals bijvoorbeeld (akoestische) houten wandpanelen. Daarnaast is door het gebruik van freesletters een boodschap direct over te brengen op de klant”.

 

Akoestische oplossingen

Een goede werkomgeving wordt mede bepaald door de juiste akoestiek in de ruimte. Veel mensen denken bij een akoestische oplossing aan het bekende “eiermatje”. Dat dat tegenwoordig echt anders is, legt Roel uit aan de hand van een aantal voorbeelden: “Er zijn diverse onopvallende of juist heel opvallende akoestische oplossingsmogelijkheden. Waar bij ons regelmatig om gevraagd wordt, zijn bijvoorbeeld bureauschermen of fotopanelen met akoestische demping of moderne dempingspanelen. Die zijn er in diverse vormen. Zelfs een mos-wand behoort tot de mogelijkheden! Akoestische demping en sfeermakers gaan tegenwoordig echt hand in hand”.

 

Bestaande meubels krijgen een nieuw jasje

Waar Roel zelf ook heel enthousiast over is, is het toepassen van interieurfolie. Hij licht toe waarom: “Met ons interieurfolie toveren wij een eenvoudig wit bureau om naar een modern bureau met een prachtige eiken look, of één van de 250 andere dessins. De folie is krasbestendig, antibacterieel en niet van echt te onderscheiden. Het toepassen van interieurfolie is bovendien enorm duurzaam: een goed bureau gaat jaren mee dus waarom vervangen als alleen de uitstraling niet meer anno 2023 is?” Roel geeft aan dat zij onder andere bureaus, balies, kasten en wanden voorzien van interieurfolie en op die manier zorgen voor een duurzame upgrade van elke werkomgeving.

 

Meer weten over de mogelijkheden?

Roel Olieslagers nodigt u van harte uit om eens bij hem langs te komen voor een passend advies. Hij komt ook graag naar u toe om de mogelijkheden binnen uw bedrijf of werkomgeving te bekijken.

 

Meer informatie

Roel Olieslagers (contactgegevens in de ledengids)

Beugenseweg 35, 5831 LR Boxmeer – [email protected]

www.roelolieslagers.nl – 06 43819659