Advertentie

Wim Zegers van HWC neemt deel aan de Mega Expo 2023

Gepubliceerd op: 17-01-2023

Met trots kondigen we de eerste exposant aan van de Maasvallei Mega Expo 2023: HWC Personeelsdiensten. Het familiebedrijf van Wim Zegers uit Reek is al jaren trouw lid van het Maasvallei Netwerk. Wim is al 40 jaar ondernemer en neemt met enthousiasme deel aan de beurs. “Ik lever handjes met mijn bedrijf” zegt Wim, terwijl hij hardop lacht. “We zijn voor ieder bedrijf dat op het moment worstelt met de personele bezetting.”. Dank voor je deelname Wim en veel succes op 20 april! 

 

HWC Personeelsdiensten

Bezoekers aan de beurs vinden Wim Zegers van HWC Personeelsdiensten terug op stand nummer 18.

Indeling beursvloer: Maasvallei Mega Expo 2023 : BOOST your Business!

 

Exposeren op de Maasvallei Mega Expo 2023

Op donderdag 20 april 2023 strijken we neer in het gastvrije Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen. Met een unieke en gedetailleerde strategie krijgt iedere exposant de maximale aandacht van bezoekers en mede-exposanten. Aan alles is gedacht; waardevolle workshops en lezingen en vanaf 21.00u een gezellige netwerkborrel in het Grand Café om samen het glas te heffen en het succes te vieren.

Er is nog beperkt plaats voor deelname aan de beurs. Heb je vragen of wil je graag dat er een expert met je meedenkt over een succesvolle beursdeelname? Vul het informatieformulier in en we nemen contact met je op om beschikbaarheid, tarieven en opties te bespreken. Aanvullende informatie over de Maasvallei Mega Expo 2023 vind je ook op www.mega-expo.nl

 

Meer informatie aanvragen

Met welk bedrijf of organisatie zou je willen deelnemen aan de beurs?
Vul de voor- en achternaam van de contactpersoon in.
Hoe kunnen we je bereiken? Vul bij voorkeur een mobiel of direct telefoonnummer in.