Advertentie

RECAP: Open Coffee bij IXON Beugen

Gepubliceerd op: 09-01-2023

De eerste Open Coffee van het nieuwe jaar. We zijn vandaag te gast bij de winnaar van de Ondernemersprijs èn de Publieksprijs: IXON in Beugen. Eigenaar Willem Hofmans nodigt de regionale ondernemer uit op de koffie en trakteert ook meteen op een kijkje achter de schermen. Die unieke kans wordt door velen aangegrepen, want het aantal aanmeldingen kwam boven de 50 uit: een nieuw bezoekersrecord!

 

 

 

IXON Beugen

Willem Hofmans levert met zijn bedrijf jaarlijks ruim 15.000 hardware kastjes uit, die door machinebouwers over de hele wereld worden verwerkt in hun producten. Zo kunnen ze allerhande gegevens van processen meten en inzichtelijk maken in een online “cloudomgeving”. Dat deze data waardevol is voor producenten bewijst het grote succes van IXON. In een korte presentatie vertelt Willem hoe ze zo snel gegroeid zijn en waarom sales zo belangrijk is in hun organisatie. Hij deelt ook een stukje van zijn geschiedenis en zijn bedrijfscultuur. Een zeer inspirerend bedrijfsbezoek aan dit bijzondere pand aan de rand van de A77 bij Boxmeer.

Er werd natuurlijk ook naar hartenlust sociaal-zakelijk genetwerkt door alle bezoekers in sfeervol ingerichte en ruimtelijke bedrijfskantine, onder het genot van goede koffie met wat lekkers. Met de kernwaarden: verbinden, kennis delen, zien en gezien worden en plezier hebben in het ondernemerschap! Ook aansluiten? Meld je aan voor de eerstvolgende Open Coffee op 3 februari bij de golfbaan van Landgoed Bleijenbeek. We krijgen daar de kans om te netwerken maar ook om achter de schermen te kijken tijdens een rondleiding bij dit schitterende paviljoen.

 

Deelnemers

We zagen diverse Basic- en Premium-leden en VIP partners aansluiten als ambassadeurs van hun bedrijven. In totaal bezochten zo’n 50 ondernemers de Open Coffee.

Enkele voorbeelden:
Nadia van den Heuvel van Ictoria,  Daphne Artz – van Tienen van Planners van Waarde, Martin Olieslagers, Linda Giesen,  Gido van Rosmalen van Hahebo, Mariska Elbers van OfficeSupport by ME,  Wesley Jordans van JK Automatisering,  Wim Zegers van HWC Personeelsdiensten, Antonius van Tilburg van Finadrome, en Nicole van Leeuwen van Nic’s Business Support, Rob van den Broek van GaafGrafisch, Carin Fait van Par-Fait Life Coaching, Piet van Duijnhoven van Contecto bv, Monique en Edwin van ANNO2015, Gert Wolters van Wolters Advies, Mark Theelen van Succes en Geluk Nu, Marga Dekkers en Ronald van Elst van Van Elst Containers. Wil je volgende keer ook aansluiten? Voel je welkom en meld je direct aan.

 

Volgende Open Coffee

Op vrijdag 3 februari volgt een nieuwe Open Coffee. Het Maasvallei Netwerk is dan te gast bij VIP-Partner Landgoed Bleijenbeek in Afferden. Het wordt een schitterende en exclusieve bijeenkomst. De koffie en wat lekkers wordt deze ochtend aangeboden door de gastlocatie.

DIRECT AANMELDEN

 

Social media

Hieronder zie je een selectie van foto’s van de ochtend. De foto’s mag je gebruiken op je Social mediapagina´s. Laat zien dat je actief bent in de regio. Als je de hashtag #maasvalleinetwerk gebruikt, dan kunnen wij zien waar de foto’s geplaatst zijn. Als je een beetje thuis bent in Social media, zoek ons dan op en tag ons in je post! We liken dan je bericht en reageren erop, of we delen je bijdrage met onze volgers. Dit vergroot voor iedereen de zichtbaarheid binnen het sociale netwerk. We maken daar heel actief gebruik van.

Like, deel en abonneer op de sociale media van het Maasvallei Netwerk: Facebook | Instagram | LinkedIn | YouTube

 

Foto’s

Bekijk hier alle andere foto’s.

Met dank aan onze huisfotograaf John Smits van Bona Pictura📸