Advertentie

Masterclass: Relaties, mentale rust en succesversnelling

Gepubliceerd op: 02-01-2023

We hebben er allemaal wel eens schreeuwend behoefte aan: mentale rust. Dat kan gelden in een werksituatie, maar ook bijvoorbeeld thuis in privésfeer. Het is gebleken dat bij een juiste balans er veel betere resultaten te behalen zijn. Dat merk je in betere relaties met collega’s, klanten en op het thuisfront. Die balans gaat Mark Theelen laten ervaren tijdens zijn Masterclass succesversnelling die hij de leden van het Maasvallei Netwerk nu ter kennismaking aanbiedt.

 

Masterclass: Golfen en werken aan relaties, mentale rust en succesversnelling. Met Mark Theelen. Psycholoog coach verandermanagement

 

Mark gebruikt golf als metafoor; hoe bereik je samen sneller je doel? Onderwerpen als mindset, communicatie, mentale druk en resultaat worden met een hele bijzondere en unieke golfoefening besproken. ‘Zo voel je als deelnemer dat er meer in zit dan je zelf had gedacht’.

Mark ontwikkelde de methode zelfregulering; omdat iedereen wil groeien, maar niemand verbeterd wil worden. De zelfreguleringsmethode is gebaseerd op toegepaste psychologie en didactiek.

Hij leert deelnemers op geheel eigen wijze in welke mindset ze het beste uit zichzelf en uit elkaar kunnen halen. Een bijzonder innovatief en krachtig leermodel.

Er wordt gereflecteerd op bereikte doelen en hoe de communicatie in het proces verliep. Hierbij wordt er besproken welke mogelijkheden er bestaan om morgen in het bedrijf, tijdens de hectiek van de dag, in privé of in de sport te verbeteren. In deze masterclass beleef je zelf het verschil. ‘Je haalt sowieso direct iets uit de training waar je mee verder kunt.’ aldus Mark Theelen ‘En dat je er beter van gaat golfen is alleen maar mooi meegenomen!’

Mark Theelen is trainer en organisatie-psycholoog sinds 1988. 12 jaar geleden ontdekte hij de zelfreguleringsmethode. Het is zijn missie om het optimale uit mens en het bedrijf te halen. Enkele kernbegrippen die kenmerkend zijn voor zijn werk zijn: resultaat, trots en voldoening.

 

Masterclass: Golfen en werken aan relaties, mentale rust en succesversnelling. Met Mark Theelen. Psycholoog coach verandermanagement

 

Wil je deelnemen aan de masterclass?

Speciaal voor leden van het Maasvallei Netwerk heeft Mark Theelen besloten om een masterclass te organiseren ter kennismaking met de zelfreguleringsmethode. Er is beperkt plaats, dus reageer tijdig om deel te kunnen nemen. Er geldt slechts een eenmalige onkostenvergoeding voor koffie/thee en materialen van €29,50 Deelnemers die er voor kiezen om meer begeleide zelfregulering met Mark in te plannen, wordt dit bedrag als korting gegeven op de eerste sessies.

De masterclasses vinden plaats op donderdagmiddag 19-januari 2023 van 16u-18.00u bij hotel-rest. Van der Valk, in Cuijk. Ontvangst vanaf 15.30u.
De masterclass bestaat uit een binnen- en actief buitengedeelte. Dat laatste wordt naar binnen verplaatst bij slecht weer.

Bel 06-38702514 of mail nu om je in te schrijven: [email protected]

 

Ledengids

Voor meer informatie vind je Mark Theelen ook in de ledengids.