Advertentie

Landgoed Bleijenbeek stunt met winteractie

Gepubliceerd op: 08-11-2022

Ook dit jaar stunt VIP-Partner Landgoed Bleijenbeek, bekend van de prachtige golfbaan, weer met een geweldige winteractie. Wil je in de winter gebruik maken van de golfbaan in Afferden of van de baan op Landgoed Welderen in Elst? Lees dan snel welke prachtige acties ze voor je in petto hebben! De acties gelden van november tot en met maart volgend jaar. Hoe eerder je gebruik maakt van deze actie hoe groter het profijt.

 

Baan-in-de-winter

 

Kennismaken met de golfbanen

Ben je nog geen lid, maar lijkt het je leuk om te komen golfen deze winter op de golfbanen van Landgoed Bleijenbeek in Afferden of Landgoed Welderen in Elst? Dan kun je onbeperkt toegang kopen tot de Championship Course en/of de Par 3-4 banen door middel van het Winterspeelrecht.

• Het Winterspeelrecht (tot en met maart)
voor de Championship Course kost tijdens deze actie slechts €235

• Het Winterspeelrecht (tot en met maart)
voor de Par 3-4 baan kost tijdens deze actie slechts €150

• Par 3-4 leden kunnen het winterspeelrecht
voor de Championship Course ook aanschaffen met korting. Dit kost maar €197,95.

 

Het hele jaar lid worden

Besluit jij na afloop van deze actie lid worden van de golfbaan, dan wordt het bedrag van het Winterspeelrecht in mindering gebracht op je lidmaatschap. Zo ben je tot 1 april 2024 lid, en speel je deze winter dus gratis!

 

Gebruik maken van de actie

Je kunt je inschrijven en gebruik maken van de actie om (zonder lid te zijn) toegang te kopen voor  het Winterspeelrecht.

Je kunt je ook inschrijven als lid van de golfbanen, je maakt dan gebruik van het Wintervoordeel. Je krijgt het Winterspeelrecht dan cadeau.

 

Ledengids

Alle informatie over VIP-Partner Landgoed Bleijenbeek en Landgoed Welderen vind je in de ledengids.