Advertentie

RECAP: Open Coffee bij ANNO2015 in Ledeacker

Gepubliceerd op: 07-11-2022

De verwachtingen zijn hooggespannen als we de laatste voorbereidingen treffen op locatie in Ledeacker. We zijn te gast bij woon- en accessoirewinkel ANNO2015. De koffie staat klaar, de gouden ballonnen zijn opgeblazen en de gebakjes zien er geweldig uit. Deelnemers aan de Open Coffee van het Maasvallei Netwerk worden al direct bij aankomst ondergedompeld in gastvrijheid in de overtreffende trap.

 

 

ANNO2015 by me design

Eigenaresse Monique Walbeek en haar man Edwin hebben zich voorgenomen om de gasten te verbazen. En dat is gelukt. Ze ontvingen 45 regionale ondernemers uit het Land van Cuijk en Noord-Limburg en lieten met hun hagelnieuwe woonwinkel direct een verpletterende indruk achter.

ANNO2015 is gevestigd in het voormalige ‘Fietsenhuis’, het familiebedrijf van Theo Aben dat in 2021 na 108 jaar zijn deuren voorgoed sloot. Terwijl de buurt zich zorgen maakte over leegstand hadden Monique en haar man Edwin hele andere plannen. Ze verhuisden vanuit de Betuwe naar het schitterende Ledeacker om zich daar te vestigen. “Ik ben al sinds mijn jeugd ondernemer” zegt Monique, “Maar dit is voor mij een hele nieuwe route. Het moest een combinatie van design en retail worden”.

Na hard werken openden ze in november 2021 in de meest moeilijk denkbare situatie –de coronapandemie greep hard om zich heen– hun deuren. “Met hulp van de inwoners van Sint Anthonis en Ledeacker en met de hulp van diverse lokale ondernemers hebben we het voor elkaar gekregen om onze dromen waar te maken.” zegt Edwin, de partner van Monique.

Nu, bijna een jaar na de officiële opening hebben ze hun deuren geopend voor het grote publiek. Maar liefst 45 deelnemers van het Maasvallei Netwerk kwamen de koffie proeven, netwerken, en contacten verdiepen.

 

Anno 2015: De Open Coffee van november 2022

 

Deelnemers

We zagen diverse Basic- en Premium-leden en VIP partners aansluiten als ambassadeurs van hun bedrijven. In totaal bezochten 45 ondernemers de Open Coffee. Enkele voorbeelden:
Toon Zeegers van Zeegers expeditie, Cees Hoogesteger van Bridge United, Rob van den Broek van GaafGrafisch, Brian Wels van Bochane Boxmeer, Job Lefrandt van Yeps.nl, Nadia van den Heuvel en Koen Strik van Ictoria, Daphne Artz – van Tienen van Planners van Waarde, Mariska Elbers van OfficeSupport by ME, Gert Wolters en Marc van Bree van Wolters Advies, Patrick Scheers van SCH€€RS belastingadvies, Wim Zegers van HWC uitzendorganisatie, Petra van Geemert van Castra Ad Hoc, Stijn Brinkman van Bundeling, Joyce Dost van TeMaCom, Kitty Gossens van Adecco, Gerrie Oreel van Stufa, Antonius van Tilburg van Finadrome, Caroline Coerwinkel van UWV WERKbedrijf, Roel Bulkens van VLC & Partners, en Marga Dekkers.

 

Volgende Open Coffee

Op vrijdag 2 december volgt een nieuwe Open Coffee. Het Maasvallei Netwerk is dan te gast bij Van der Valk in Cuijk.  Het wordt een schitterende en exclusieve bijeenkomst met de bekendmaking van veel nieuwe ontwikkelingen. De koffie wordt deze ochtend geschonken door Van der Valk.
Meld je direct aan!

 

Social media

Hieronder zie je een selectie van foto’s van de ochtend. De foto’s mag je gebruiken op je Social mediapagina´s. Laat zien dat je actief bent in de regio. Als je de hashtag #maasvalleinetwerk gebruikt, dan kunnen wij zien waar de foto’s geplaatst zijn. Als je een beetje thuis bent in Social media, zoek ons dan op en tag ons in je post! We liken dan je bericht en reageren erop, of we delen je bijdrage met onze volgers. Dit vergroot voor iedereen de zichtbaarheid binnen het sociale netwerk. We maken daar heel actief gebruik van.

Like, deel en abonneer op de sociale media van het Maasvallei Netwerk: Facebook | Instagram | LinkedIn | YouTube

 

Foto’s