Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Let’s Zoip draagt steentje bij aan schone omgeving en beter onderwijs voor kinderen

Gepubliceerd op: 20-10-2022

Vorig jaar doneerde Premium lid Let’s Zoip €3296,- aan Unicef tijdens een hele gave eindejaars-actie. Dit jaar leggen ze de lat nòg hoger met een donatiedoel van €5000. Ze maken een donatie voor iedere warme introductie, dus: jij kunt ook meehelpen! De actie loopt tot kerstmis.

 

 

Door mensen in Ivoorkust te betalen voor ingezameld zwerfafval, wordt en blijft de natuur schoner. Het ingezamelde afval wordt gerecycled tot grote, op Lego lijkende bouwstenen. Hiermee worden scholen gebouwd.  Zo helpen ze samen met Unicef om kinderen in Ivoorkust onderwijs te bieden in een schonere en gezondere omgeving.

Onderwijs betekent een betere toekomst. Zo bouwen ze op een hele slimme manier samen aan een wereld in balans.

 

Zo werkt het

Introduceer Let’s Zoip bij mensen uit jouw netwerk die gebaat zijn bij een eigen metaverse voor online rondleidingen, open dagen of productpresentaties.

Vraag of ze contact met jouw connectie mogen opnemen voor het maken van een vrijblijvende demo afspraak. Als je toestemming hebt, vul je het formulier op de website in.

Gaat de demo door, dan verhoogt Let’s Zoip de jaardonatie met €50,-. Wordt deze introducé klant bij Let’s Zoip, dan vervijfvoudigen ze het bedrag en wordt de jaardonatie dus verhoogd met €250,-. Voor elke introducé doen ze een lot voor jou in de grote pot. Zo maak je kans op het winnen van een 360° Virtuele Tour,  inclusief één jaarlicentie Let’s Zoip. Hiermee kun je zelf ook online interactieve rondleidingen geven.

Dit is de actiepagina: https://letszoip.com/unicef/

 

Ledengids

Initiatiefnemers Desiree van Maasakker en Tom Peters van Let’s Zoip staan vermeld in de online ledengids.