Advertentie
Advertentie Land van Cuijk

Tropical Summerparty voor ondernemers

Gepubliceerd op: 21-06-2022

Nu de lente ten einde is en de zomer zijn intrede doet, gaan we een zonnige tijd tegemoet met tropische temperaturen, ontspanning en lekkere drankjes onder het genot van goede muziek. Dat hebben het Ondernemers Collectief Mill en de Industriële Kring Land van Cuijk en Noord-Limburg uitstekend begrepen. Ze nodigen daarom alle ondernemers, aangesloten of niet, uit om de zomer te komen vieren in Grandcafé het Lagerhuis in Mill. Kom je ook? Lees hoe je vijf consumptiemunten gratis kunt krijgen.

Tropical Summer Party Mill

Op vrijdag 1 juli 2022 organiseert OCM en Industriële Kring een TROPICAL SUMMER PARTY voor alle ondernemers uit Het Land van Cuijk! Ze hebben een bijzonder mooi avondvullend programma voor die avond. Ook het Maasvallei Netwerk sluit aan.Daarom biedt de organisatie van de Tropical Summer Party exclusief aan leden van het Maasvallei Netwerk, gratis 5 consumptiemunten aan. Vermeld bij je aanmelding dat je via het Maasvallei Netwerk bent uitgenodigd om mee te feesten en benoem dit ook bij de entree en de eerste 20 gasten krijgen ieder 5 consumptiemunten cadeau!

 

Locatie

Grandcafé ’t Lagerhuis, Beerseweg 9 in Mill. (Google maps: https://goo.gl/maps/GzPqFMKdWzaX5rZF7)

Thema

Het thema is Tropical Summer, je mag in geheel zomerse sferen gekleed komen als je dat wilt! Een Hawaïbloesje of enkele zomerse accessoires maken de sfeer compleet. De zaal wordt voorzien van een zomerse look en ook voor cocktails en hapjes wordt gezorgd.

 

Line-up

De zaal opent om 19:30u.

20.30u  – 21.15u. : Spreker/entertainer Guido Thys

21.30u – 22.00u : Zomerse muziek verzorgd door een DJ

22.00u – 22.30u : Live optreden van singer/songwriter Senna (o.a. bekend van We Want More, Holland zingt Hazes)

22.30u – 02.00u : Zomerse muziek wordt verzorgd door een DJ

 

Voor leden van het OCM en Industriële Kring

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden er een behoorlijk aantal munten verdeeld onder de leden van het OCM en Industriële Kring, dat betekent dat alle aangesloten bedrijven recht hebben op een evenredig deel.

Ben je niet aangesloten bij OCM of Industriële Kring? Geen probleem. Je bent samen met je collega’s van harte welkom om ook aan te sluiten, maar meld je wel van te voren even aan.

Entree is gratis, de munten voor drankjes kun je ter plekke aanschaffen.

Ben je (nog) niet aangesloten bij OCM of Industriële Kring, maar ben je wel aangesloten bij het Maasvallei Netwerk? Vermeld dit dan bij je aanmelding. De eerste 20 feestgangers die zich laten weten dat ze via het Maasvallei Netwerk aansluiten krijgen ieder 5 consumptiemunten cadeau bij de entree! Deze consumpties worden aangeboden door de organisatie van de Tropical Summer Party.

 

Voor bedrijven en personeel

Ieder bedrijf mag zijn personeel en/of partners meenemen. Je mag maximaal 10 personen per bedrijf uitnodigen.

 

Meld jezelf aan

Je kunt jezelf aanmelden door te reageren via één van de onderstaande e-mail adressen.
Aanmelden is verplicht, zodat we een juiste inschatting kunnen maken van het aantal bezoekers.
Geef duidelijk aan met hoeveel personen je wilt komen.
Let op: Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 27 jun 12.00 uur: [email protected]

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Arno of Martijn:
– Arno Kremers 06-54381880 (penningmeester OCMill)
– Martijn van der Sande 06-55287832 (Bestuur OCMill)

Sponsor privileges

Als bedrijf kun je een bijdrage leveren aan de avond door sponsor te worden. Dit kost €250,00. Je krijgt hiervoor 50 munten, logovermelding op de banners en social media en natuurlijk: eeuwige roem!
Aanmelden als sponsor kan via [email protected]