Advertentie
Advertentie Land van Cuijk

DTP Brandbeveiliging BV biedt extra veiligheid voor Oekraïne-vluchtelingen

Gepubliceerd op: 08-06-2022

“Een mooie opdracht” noemt Twan Vullings, eigenaar van DTP Brandbeveiliging BV uit Venray het. Zijn bedrijf kreeg de opdracht van de gemeente Venray om een enorme lengte gordijnen te impregneren.

In totaal werd er binnen anderhalve week tijd maar liefst 400m2 gordijn preventief geïmpregneerd door de medewerkers van DTP Brandbeveiliging BV. De gordijnen worden gebruikt bij de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne die tijdelijk worden ondergebracht in een schoolgebouw in de regio.

 

DTP Brandbeveiliging BV

 

Spoedklus

Er was haast geboden met de klus, het onderkomen moet veilig en in orde zijn. De impregnatie vindt volgens een gecertificeerde methode plaats waardoor veiligheid gewaarborgd kan worden. Mede door een goed gestroomlijnde samenwerking met een partner, kon de klus in iets minder dan twee weken succesvol aangepakt en opgeleverd worden. “Het is fijn om om deze manier bij te kunnen dragen in de veiligheid”, zegt Vullings.

Het bedrijf

DTP Brandbeveiliging BV viert dit jaar zijn 10-jarig bestaan. In deze periode ontpopte DTP Brandbeveiliging BV zich tot allround veiligheidsbedrijf dat voorziet in blusmiddelen, BHV-opleidingen, brandhaspels en noodverlichting. Het gedegen advies van een erkende en betrouwbare adviseur is misschien nog wel het belangrijkste wapenfeit van deze ondernemer uit de regio.

 

Twan Vullings DTP

DTP Brandbeveiliging
Dhr. Twan Vullings
Keizersveld 37c
5803 AM Venray

Telefoon : 0478-855404

E-mail : [email protected]
Website : www.dtpbrandbeveiliging.nl
Facebook : DTP Brandbeveiliging