Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Blokland & Duin: Nieuwe VIP partner

Gepubliceerd op: 16-03-2022

Deze maand heten we Blokland & Duin van harte welkom als nieuw VIP-partner van het Maasvallei Netwerk. Het bedrijf neemt een enorme dosis kennis mee doordat eigenaar Joost Duin samen met zijn medewerkers al een slordige kwart eeuw vanuit Nijmegen werkt. Hij bouwde in die tijd een succesvolle onderneming op die honderden klanten helpt met administratie en fiscale vraagstukken.

 

Nieuw VIP-lid Blokland & Duin

 

Kennis delen

Joost verrijkt momenteel met zijn ervaring het initiatief ‘StartUp Nijmegen‘. Hij gaat zijn waarde nu ook delen met starters in de regio Land van Cuijk. Hij zal tijdens de aankomende Kenniscommunity, de samenwerking met onze partner Biblioplus, ook gericht advies aan startende ondernemers geven.

Bijzondere aanpak

Joost Duin - Blokland & Duin

Blokland & Duin is een gerenommeerd administratie- en belastingkantoor dat veel verder gaat dan bijvoorbeeld de loonadministratie of de belastingaangiftes die orde worden gemaakt. Ze kiezen bewust een stijlvolle professionele omgeving met een persoonlijke servicegerichte aanpak. Ze zijn juist geïnteresseerd in het verhaal en de persoon achter de cijfers. Zo stemmen ze het advies het best af. Dit advies kan ook zijn dat je je juist niet focust op de cijfers en omzet, maar dat je even aan jezelf moet denken. Dat is bijzonder in deze branche.

Ervaringen als “Je wordt gezien, de aanpak is persoonlijk.” en “De houding van het team is betrokken en pro-actief.” zijn gehoorde aanbevelingen vanuit de klantenkring.

We zijn trots om Blokland & Duin te verwelkomen als partner van het Maasvallei Netwerk.

Bekijk de ledengids: Blokland & Duin