Advertentie

PODCASTSERIE – S1.E1: Lancering podcastserie

Gepubliceerd op: 01-02-2022

Wat als je een ondernemersnetwerk combineert met de inspiratie en zichtbaarheid die een podcast biedt? Dan krijg je de nieuwe Maasvallei Netwerk podcast. We vertellen je in de podcast en deze blog meer over hoe we het Maasvallei Netwerk in een nieuw jasje hebben gestoken, en wat dit jou als ondernemer biedt!

Lancering podcastMisschien had je het al gemerkt: Maasvallei Netwerk, de netwerkorganisatie voor ondernemers in de regio Land van Cuijk en Noord-Limburg, is vorig jaar overgenomen door ondernemer Erik Wille en zijn vrouw Puck Senders. Ze nemen het stokje over van Michel Hovenkamp, die Maasvallei Netwerk elf jaar geleden oprichtte en tot een groot, bruisend netwerk liet groeien dat ondernemers van Nijmegen tot en met Venray met elkaar verbindt.

Erik: “Ik heb altijd een grote interesse gehad in media en verbinding tussen mensen. In 2019 kwam ik in contact met het Maasvallei Netwerk en dus met Michel Hovenkamp door mijn activiteiten als medewerker van Omroep Land van Cuijk. Zo wisten we het bereik van de business beurs te vergroten. We hadden meteen een goede klik. Toen hij Maasvallei Netwerk over wilde dragen wees zijn neus voor talent mijn kant op: met mijn jarenlange ervaring in marketing, multimedia en het opzetten van grote evenementen was ik de perfecte kandidaat. Een grote eer natuurlijk!

 

De wind in de zeilen

Sinds de overdracht in juni 2021 zijn al veel waardevolle uitbreidingen van het netwerk op poten gezet. Het Maasvallei Netwerk heeft bijvoorbeeld een gloednieuw internetplatform ontwikkeld. Het biedt kansen voor ondernemers om van elkaar te leren en zichzelf te laten zien. Want de kracht van het Maasvallei Netwerk is niet alleen het verbinden van leden, maar ook ieders zichtbaarheid vergroten.

Erik: “Onze missie: via ons ondernemersnetwerk van Nijmegen tot en met Venray ondernemers de wind in de zeilen geven. We creëren niet alleen verbinding voor onze leden, maar ook marketing. Zo bereik je naast andere ondernemers ook je doelgroep. Dus ik zou zeggen tegen alle aspirant ondernemers en doorgewinterde ondernemers, alle ZZP’ers en MKB’ers in de regio: word lid en word gezien, gehoord en gekend!

 

 

Wat biedt een podcast de ondernemer?

Puck Erik brainstormen whiteboard

Deelnemen aan een podcast van het Maasvallei Netwerk bestaat uit een waaier aan waardevolle online content. Jouw verhaal komt centraal te staan op de Maasvallei Netwerk website en nieuwsbrief, maar wordt ook gedeeld via LinkedIn, Facebook, Instagram, YouTube en… een podcast.

Puck licht toe: “Ondernemen is soms best eenzaam, maar door middel van een podcast kan iedereen zich op ieder moment laten inspireren door verhalen en ervaringen van andere ondernemers. Slim dus om je ook hier te laten zien. Dat maken we makkelijk: we komen met onze apparatuur en audiovisuele professionals naar je toe om bij jou op locatie opnames te maken van hoge kwaliteit. En: al dat materiaal krijg je natuurlijk ook in eigen bezit. Iedere maand laten we een andere ondernemer uit ons netwerk zijn verhaal vertellen via de podcast, te beginnen met een topondernemer uit Nijmegen.

 

Meer netwerkmogelijkheden

Coffee Connect onlineMaasvallei Netwerk begon ooit met Open Coffees. Dit concept waarbij ondernemers ongedwongen met elkaar van gedachten wisselen onder het genot van een kopje koffie bleek een gouden greep. En die oude vertrouwde Open Coffees blijven, maar er komen meer netwerkmogelijkheden en plannen waar ondernemers elkaar kunnen treffen en waarde uit kunnen halen. Welke? Dat hoor je in de eerste Maasvallei Netwerk podcast. Ook licht Erik daarin een tipje van de sluier op over de leuke toekomstplannen!

 

Word lid en mis niets!

Of je nu wilt sparren met andere ondernemers in je regio of op zoek bent naar meer personeel, zichtbaarheid of omzet: dat vind je bij Maasvallei Netwerk.

Wil jij ook meer gezien, gehoord en gekend worden als ondernemer? Of je verhaal en carrière professioneel vastleggen?
Meld je dan aan via www.maasvallei-netwerk.nl/sluit-je-aan/ .

 

De podcast

Klik op de player of links hieronder om de podcast te beluisteren:

Button Apple PodcastButton Google Podcasts  Button Spotify Podcasts