Maasvallei Netwerk
Advertentie
Adverteren op radio, televisie en internet

Verkiezingscampagne CDA Land van Cuijk komt in stroomversnelling

Gepubliceerd op: 11-11-2021

Al weken is het duidelijk zichtbaar voor de inwoners van het Land van Cuijk; het CDA voert groots campagne voor de herindelingsverkiezingen van 24 november. Borden en spandoeken langs de wegen en overal is het campagneteam zichtbaar. Bouke de Bruin, het gezicht van het CDA, voert de campagne aan door met inwoners en ondernemers in gesprek te gaan.

Nu de laatste dagen voor de verkiezingen naderen komt de campagne in een stroomversnelling met spots op de radio en televisie, het internet en ook via het Maasvallei Netwerk. “We vinden het ontzettend belangrijk om de ondernemers in het Land van Cuijk te bereiken” zegt Bouke de Bruin.

Het CDA focust zich niet alleen op de inwoners, maar ook op de bedrijvigheid in de regio. Ondernemers zijn belangrijk voor een bloeiende economie, banen en eerlijk is eerlijk, we zijn ook gewoon trots op de ondernemers in het Land van Cuijk!

 

De politieke standpunten van het CDA voor de ondernemers zijn helder.

Schrappen van overbodige regels en vestigingsklimaat verbeteren.

● Lokale ondernemers krijgen voorrang bij aanbestedingen.

● Groeikansen creëren door investeringen in primair, voortgezet en beroepsonderwijs.

● Verbetering van de mobiliteit en realiseren van een betere verbinding naar Eindhoven.

 

Dichtbij de bewoners

De gemeente wordt groter, maar daar dat betekent niet dat de gemeente verder van bewoners en ondernemers af hoeft komen te staan. Dat laten wij niet gebeuren! Ongeacht in welke wijk of dorp je woont, of waar je onderneemt: Wij gaan graag samen met jou aan de slag!”

Het verkiezingsprogramma

Meer te weten komen over het verkiezingsprogramma en de standpunten van het CDA?
Alle informatie en de kandidaten op de kieslijst, vind je op de website: https://www.cda.nl/noord-brabant/land-van-cuijk

Ga stemmen

Ga stemmen op woensdag 24 november. Een nieuwe toekomst in de maak en het CDA Land van Cuijk staat klaar om aan de slag te gaan. Ook voor de ondernemers. Doe mee en stem op het CDA.