Maasvallei Netwerk
Advertentie
CuijkOnderneemt!

Biblioplus sluit partnership met Maasvallei Netwerk

Gepubliceerd op: 29-09-2021

De Bibliotheek, een bron van waardevolle informatie. Waar veel mensen nog denken aan alleen kinderboeken, heeft de Bibliotheek zich ontwikkeld tot een volwaardige locatie waar zelfstudie, werkplekken, online trainingen, luisterboeken en zelfs een heuse Kenniscommunity voor startende- en aspirantondernemers worden aangeboden. Een samenwerking kon niet langer uitblijven. Met gepaste trots presenteren we een partnership dat voor zowel het Maasvallei Netwerk als Biblioplus een logische stap is.

Welkom in de bibliotheek

Doorstromen

Kersverse ondernemers kunnen zich bij Biblioplus aanmelden om gratis deel te nemen aan bijeenkomsten van de Kenniscommunity Ondernemerschap. Ervaren ondernemers helpen de deelnemers op weg met de eerste stappen en beantwoorden vragen. Zo wijzen we nieuwkomers in het ondernemerslandschap de weg en creëren we samen een vruchtbaar en gezond ondernemersklimaat in de regio. Heb je meer dan 5 jaar ervaring als ondernemer en lijkt het je leuk om als gastspreker iets te vertellen over jouw reis als zelfstandige? Maak deel uit van de geschiedenis van regionale starters en meld je aan om te komen spreken tijdens een samenkomst in de Bibliotheek. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname en natuurlijk krijg je promotionele aandacht via zowel de Bibliotheken in het Land van Cuijk en Noord-Limburg, als via het Maasvallei Netwerk. Stuur een korte motivatie naar [email protected] en geef aan met welke ervaring je een bijdrage zou willen leveren.

Werkplekken

Werkplekken in de bibliotheekStartende ondernemers en zzp’ers die geen eigen kantoor hebben, maar wel een inspirerende werkplek zouden willen hebben, kunnen ook terecht bij de Bibliotheken in de regio. Natuurlijk vind je daar een keur aan informatie, maar ook een stroomaansluiting voor je laptop, gratis wifi en de goede kop koffie tijdens het werken. Je mag zelfs in de bibliotheek gesprekken voeren met collega’s en klanten.

Je mag natuurlijk lid worden van de Bibliotheek, maar dit is niet eens nodig om gebruik te maken van alle faciliteiten die je worden aangeboden.

 

Zelfontwikkeling

Tegenwoordig heeft iedereen er wel eens van gehoord: “self development” oftewel; zelfontwikkeling. Ondernemers kenmerken zich door nieuwsgierigheid en de wil om altijd nieuwe dingen te leren. Om hier een gerichte bijdrage in te kunnen leveren, presenteren wij de leden van het Maasvallei Netwerk iedere maand een review van een topboek dat je zowel in fysieke vorm kunt lenen bij de Bibliotheek, maar ook als e-book voor op je e-reader. Hiermee starten we per 1 oktober.

Leden van Biblioplus kunnen vrijwel onbeperkt leesboeken lenen, maar ook online luisterboeken downloaden. Zo kun je nieuwe principes leren terwijl je in de auto zit. Ieder ‘verloren’ uurtje maak je op deze manier waardevol. Daarnaast heb je als lid ook toegang tot een enorm aanbod aan online cursussen, waarvan vele geschikt zijn voor ondernemers.

Lid worden van de bibliotheek is nu heel voordelig, want: tot 2022 gratis.
Het meest complete jaarabonnement kost slechts €48,62 exclusief btw. (€53 inclusief btw).
Alle informatie om je aan te kunnen melden vind je hier: https://www.biblioplus.nl/actiemaand.html