Maasvallei Netwerk
Advertentie
CuijkOnderneemt!

Recap: Open Coffee in Grandcafé Friends in St. Anthonis

Gepubliceerd op: 07-09-2021

Het is duidelijk. Het seizoen is weer begonnen en de ondernemers in de regio zijn klaar voor een nieuwe spannende periode. Er werd naar hartenlust genetwerkt tijdens de Open Coffee, zoals elke eerste dinsdag van de maand wordt georganiseerd. En druk was het. Bijna dertig ondernemers uit diverse branches sloten zich aan om kennis te maken met mede-ondernemers uit het Land van Cuijk en Noord-Limburg.

Grand Cafe Friends St AnthonisWe streken neer in Sint Anthonis bij ondernemer Jordy Rongen. Hij stelde het prachtige Grandcafé Friends voor ons open en schonk voortreffelijke koffie. We zagen vaste gezichten zoals bijvoorbeeld: Herbert en Koen van Ictoria uit Boxmeer, Toon Zeegers van Zeegers Expeditie en belastingadviseur en financieel planner Patrick Scheers. Ook waren er veel nieuwe gezichten. Enkele voorbeelden van deze bezoekers waren Joyce van Joyce Dost Onderwijs en communicatie en Oksana Titova, Rusland-expert van Kamerton.

.

Thema ‘Duurzaam Ondernemen’

Erwin Pels BochaneMet het oog op de toekomst kijken steeds meer ondernemers naar hun bijdrage aan een duurzamere samenleving. Soms kijken ze vanuit economische belangen, soms vanuit het opbouwen van een maatschappelijk verantwoord imago. Maar altijd gunnen ze de generaties na ons een goed leefklimaat. Een niet onbelangrijk onderdeel van de ontwikkelingen op dit gebied, ligt in de mobiliteit. Rijden, gedreven door CO2-neutraal vervoer zoals bijvoorbeeld een elektrische auto of een auto op waterstof. Erwin Pels en Brian Wels van Bochane waren gekomen om alle vragen te beantwoorden over leasen, huren en het kopen van zakelijk vervoer. Erwin voegde een waardevolle bijdrage toe als gastspreker.

Online Meeting : Coffee Connect

Het eerstvolgende treffen is op 21 september om 10:00u. Dan organiseren we een online “Coffee Connect”, waarbij ondernemers uit de regio een uur kunnen aansluiten om in wisselende setting, kennis te maken en te spreken met mede-ondernemers en online te speeddaten. Wil je meedoen? Meld je dan meteen aan om van een plek verzekerd te zijn. Deelname is gratis. Na aanmelding krijg je een uitnodiging met link per e-mail om deel te kunnen nemen.

.

Social media

Maasvallei Netwerk Social MediaHieronder zie je een selectie van foto’s van de ochtend. De foto’s mag je gebruiken op je social mediapagina´s. Laat zien dat je actief bent in de regio. Als je de hashtag #maasvalleinetwerk gebruikt, dan kunnen wij zien waar de foto’s geplaatst zijn. Als je een beetje thuis bent in social media, zoek ons dan op en tag ons in je post! We liken dan je bericht en reageren erop, of we delen je bijdrage met onze volgers. Dit vergroot voor iedereen de zichtbaarheid binnen het sociale netwerk. We maken daar heel actief gebruik van. Like, deel en abonneer op de sociale media van het Maasvallei Netwerk: Facebook | Instagram | LinkedIn | YouTube

 

.

Foto’s

Bekijk hier ook alle andere foto’s van huisfotograaf Bona Pictura.

.