Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Recap: Open Coffee in Restaurant Horizon in Cuijk waar we koffie dronken met…

Gepubliceerd op: 06-08-2021

Ondanks de vakantietijd en een lagere opkomst dan gebruikelijk, was het voor de circa 15 aanwezige gasten een waardevolle bijeenkomst met nieuwe contacten en uitstekende koffie!

Ook deze editie kwamen bezoekers uit de regio Land van Cuijk en Noord-Limburg bij elkaar om te netwerken. Een grote diversiteit aan bedrijfseigenaren en afgevaardigden kwamen we tegen op de Open Coffee die dit keer in Cuijk georganiseerd werd. We waren te gast bij Restaurant Horizon aan de Maasboulevard. Een hippe, sfeervolle locatie waar je in de avond in ambiance een hapje (Grieks) kunt eten.

Zo zagen we onder alle gasten een aantal bekenden zoals bijvoorbeeld: Thomas van Mechelen van Logistic Force, Mari Jordans van JK Automatisering, Gerard Kruijsen van Kruijsen Foto design en natuurlijk oud-prominent Michel Hovenkamp van Glazenwasser-beuningen.nl

 

Thema relatiegeschenken

Babette Gulen van Lookaal

Ondernemers beginnen nu al vooruit te plannen richting de feestdagen en oriënteren zich op leuke relatiegeschenken voor personeel en (zaken)relaties. Babette Gulen van het kersverse bedrijf Lookaal uit Cuijk kwam haar podiummoment claimen om uit te leggen wat tegenwoordig de trend is in haar branche. Lokale ondernemers zoals een slagerij, bierbrouwerij of kaasboer kunnen contact zoeken met haar bedrijf lookaal.nl om lokale producten te kunnen leveren voor in haar pakketten. Omdat ze alles op maat maakt zijn het hele bijzondere en persoonlijke pakketten met lokale producten waarbij ze een win-win situatie opzoekt voor iedereen. Voor de aangesloten ondernemers die producten leveren, voor de bedrijven die de pakketten afnemen voor bijvoorbeeld personeel, als ook voor de ontvanger van het geschenk. Want zeg nou zelf, echte lokale producten smaken toch nèt even lekkerder!

Gulen roept ondernemers op die haar initiatief willen ondersteunen met nieuwe lokale producten, en ondernemers die informatie willen over deze persoonlijke pakketten, om contact met haar op te nemen: 06-36 144 312.

 

Ben je er volgende keer ook bij?

Op dinsdag 17 augustus organiseert het Maasvallei Netwerk voor alle leden een online meeting.  Zet deze vast in je agenda om niets te hoeven missen! Deze Coffee Connect begint om 10:00u en zal een uur duren. De meeting bestaat uit een algemene inleiding en een pitch van een lokale ondernemer in het thema “relatiegeschenken” en vervolgens zullen de deelnemers in twee sessies in een zogeheten breakout-room kennis met elkaar kunnen maken. Deelname is voor leden gratis. Aanmelden voor de Coffee Connect kan hier. Ben je nog geen lid? Sluit je hier aan als lid van het Maasvallei Netwerk!

 

Social media

Hieronder zie je een selectie van foto’s van de ochtend. De foto’s mag je gebruiken op je social mediapagina´s. Laat zien dat je actief bent in de regio. Als je de hashtag #MAASVALLEINETWERK gebruikt, dan kunnen wij zien waar de foto’s geplaatst zijn en kan ons webcare-team je bericht liken en erop reageren. Dit vergroot voor iedereen de zichtbaarheid binnen het sociale netwerk. We maken daar heel actief gebruik van. Like, deel en abonneer op de Sociale media van het Maasvallei Netwerk om niets te hoeven missen.
Facebook | Instagram | LinkedIn | YouTube

 

Bekijk hier ook alle andere foto’s van huisfotograaf Bona Pictura.