Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Online Coffee Connect

Gepubliceerd op: 15-07-2021

Dinsdagochtend 20 juli organiseert het Maasvallei Netwerk weer een Open Coffee. Dit keer niet in een etablissement, maar online. Dit nieuwe Corona-proof concept heet: de #CoffeeConnect

Online Coffee Connect

Ondernemers ontmoeten elkaar online van achter hun desktopcomputer, laptop of tablet. Dit kan gewoon vanuit huis of kantoor. Een laagdrempelig en modern initiatief waar alle leden bij kunnen aanhaken om kennis te vergroten, het zakelijk netwerk te onderhouden en verder uit te breiden.

De Coffee Connect start dinsdag 20 juli om 10u ‘s ochtends en het duurt een uur. We nodigen marketingspecialisten uit die een korte presentatie zullen geven over Marketing en Branding. Later gaan we uiteen in kleinere groepen zodat elke ondernemer de gelegenheid krijgt om zichzelf en zijn/haar bedrijf voor te stellen in een kleinere kring.

De Coffee Connect zal professioneel worden gehost vanuit de kantoorstudio van het Maasvallei Netwerk.

Wil je meedoen? Je kunt tot uiterlijk de avond ervoor aanmelden. We sturen je een uitnodigingslink ter bevestiging voor aanvang. Ben je nog geen lid van het Maasvallei Netwerk? Schrijf je dan snel in als lid en geniet van alle voordelen.

Aanmelden voor de Coffee Connect kan via deze link.