Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


Nieuwe samenwerking voor Thissen Opleidingen en SQA-T Quality Advice Training

Gepubliceerd op: 31-10-2018

Thissen OpleidingenBOXMEER – De Maasvallei Business Beurs Boxmeer werpt nu al z’n vruchten af voor SQA-T Quality Advice Training en Thissen Opleidingen terwijl de beurs is nog niet eens begonnen. Aanstaande woensdag 7 en donderdag 8 november presenteren een tachtigtal ondernemers hun bedrijfsactiviteiten op deze regionale beurs.

In de aanloop naar deze beurs zijn er over en weer al contacten gelegd tussen deelnemers en ook tussen deelnemers en bedrijven uit het netwerk van andere deelnemers.

De combinatie Thissen opleidingen en SQA-T is hiervan een voorbeeld. Thissen opleidingen is al jaren een begrip in de omgeving op het gebied van opleidingen office. SQA-T is sinds een paar jaar actief in het ontwerpen van trainingen en het opzetten van online leerportalen van bedrijven. Door de Maasvallei hebben zij elkaar leren kennen en al snel werden de koppen bij elkaar gestoken.

Afgelopen dinsdag was alles in kannen en kruiken en vanaf november zal Thissen opleidingen online trainingen office aan gaan bieden vanuit een eigen e-learningportaal thissen-opleidingen.sqa-t.nl

Bedrijven die belangstelling hebben voor trainingen MS Office of voor een eigen online leerportaal, kunnen tijdens de beurs onze stand bezoeken. Wij staan in stand nummer 22 en kijken er enorm naar uit om  een paar mooie beursdagen te beleven en enorm veel mensen te ontmoeten. Klik hier om uw gratis toegangsbewijzen te bestellen voor de Maasvallei Business Beurs Boxmeer.

SQA-Thaal-ook-uw-iso-9001:2015
Annette Ermers
Pastoor Jacobsstraat 55A
5454 GM  SINT HUBERT

Telefoon : 06-57322211

E-mail : [email protected]
Website : www.sqa-t.nl

Maasvallei Bedrijven