Advertentie

Bedrijfsfitness bij PURA Catering in Cuijk

Gepubliceerd op: 06-10-2016

bedrijfsfitness-bij-pura-catering-cuijkCUIJK – De afgelopen jaren, sinds de verhuizing van Haps naar het Laagveld in Cuijk is Pura Catering zeer actief aan de slag gegaan met het verduurzamen van productieprocessen voor het bereiden van de vele duizenden broodjes die elke dag hun weg vinden door heel Nederland. Ook de bedrijven die gebruik maken van bedrijfscatering van Pura Catering hebben de afgelopen jaren gezien wat verduurzamen concreet betekend. 

Pura Catering is een cateraar die actief is in party catering, bedrijfscatering (kantines) en vending (automaten waar broodjes, snoep en dranken in verkocht worden). In vending is Pura Catering marktleider in Nederland als het gaat om het aanbieden van dagelijks vers gebakken en belegde broodjes. In (bijna) heel Nederland wordt er dagelijks een verse Cuijkse lunch geconsumeerd.

Na alle inspanningen om de bedrijfsprocessen zo economisch en duurzaam mogelijk in te richten, om regionaal in te kopen, we kopen het liefst onze producten “om de hoek” en te zorgen voor zo min mogelijk afval is het nu gelukt om een mooie samenwerking aan te gaan met Bedrijfsfitness.nl

Medewerkers van de ADC Groep, waaronder de merken: Pura Catering, LaVie Catering, Maaspoort Sports & Events, Hangar 01, De Belevingsfabriek, en de Fair Food Compagny (de cateraar van o.a. het Nord Sea Jazz Festival, Low Lands en de MilionairsFair) gaan sportief aan de slag bij een fitnesslocatie naar keuze.

Wiliam Berns van 12B-fitt is blij met bedrijven die hun personeel fitness aanbieden via Bedrijfsfitness.nl. Hiermee laten bedrijven zien dat ze het serieus menen met het welzijn van hun medewerkers. De ervaring leert dat sportende medewerkers een lager verzuim hebben en beter ‘in hun vel’ zitten. Dat komt iedereen ten goede.

Sporten via bedrijfsfitness.nl zorgt er ook nog eens voor dat het financieel erg aantrekkelijk is. Zowel voor de werknemer als de werkgever is het aantrekkelijk en de sportschool krijgt er weer een aantal sporters bij.

PURA_Catering-cuijk-logoPURA Catering

Laagveld 16
5431 NX Cuijk

Telefoon : 0485-335210
Fax : 0485-335219
E-mail :     in[email protected]
Website :  www.pura-catering.nl