Advertentie

Het salesteam van Adecco Venray is lovend over hun ervaringen met de NLW Groep

Gepubliceerd op: 03-10-2016

het-salesteam-van-adecco-venray-desiree-van-helmond-dorinda-hoyer-kitty-gossens-geert-dings-maasvallei-netwerkVENRAY – Het salesteam van Adecco Venray bestaat uit de drie-eenheid van Dorinda Hoyer, Desiree van Helmond en Kitty Gossens. We zijn heel blij met onze nieuwe collega’s van de NLW Groep bij ons op kantoor in Venray, zegt Kitty Gossens trots.Dorinda, Desiree en ik zijn echt een drie-eenheid want we werken al jaren met heel veel plezier samen en we vullen elkaar supergoed aan. We weten wat we aan elkaar hebben en kunnen altijd op elkaar rekenen. Deze drie-eenheid dragen wij ook graag uit naar buiten, want wij vinden het belangrijk dat ook onze klanten en relaties altijd op ons kunnen rekenen met al hun vragen en wensen. Ons werkgebied is de Maasvallei en als we niet bij klanten op bezoek zijn, zijn we te vinden op netwerkbijeenkomsten, beurzen en regionale events. Het is voor ons belangrijk om gezien te worden in de regio zodat wij onze gezamenlijke visie kunnen overbrengen.

Omdat wij wonen, werken en leven in deze regio willen wij toegevoegde waarde brengen in ons werkgebied. En dat doen wij met onze kennis en ervaring. Omdat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door de participatiewetgeving meer kansen moeten krijgen in het bedrijfsleven, helpen wij ondernemers, bedrijven en HR-afdelingen met de invulling hiervan. Ook wij hebben heel goede ervaringen met onze nieuwe collega’s die via de NLW Groep nu bij ons werken. In de video hieronder vertelt onze regiomanager Geert Dings waarom dat zo is. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt moeten gewoon een kans krijgen in het bedrijfsleven.

“Adecco werkt al jaren samen met diverse partners waaronder ook de publieke partijen in het kader van de restart van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Binnen VDL Nedcar bijvoorbeeld bestaat het huidige instroompotentieel uit 50% kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt hetgeen neerkomt op ongeveer 600 medewerkers. Dit aantal groeit overigens gestaag.”

Indien u vragen heeft over de participatiewetgeving of ander advies nodig heeft op werkgeversgebied, horen wij het graag, want wij  staan met raad en daad voor u klaar.

Adecco Group Nederland Venrayhet-salesteam-van-adecco-venray-desiree-van-helmond-dorinda-hoyer-kitty-gossens-geert-dings-bedrijfs-logo-maasvallei-netwerk
Gouden Leeuwplein 3
5801 MN Venray

Telefoon : 0800-2808080

Desiree van Helmond
[email protected]
Mobiel 06-11917958

Kitty Gossens
[email protected]
Mobiel : 06-25189142

Dorinda Hoyer
[email protected]
Mobiel 06-52367236

Website : www.adecco.nl