Advertentie

In gesprek met Wim Zegers van HWC Uitzendorganisatie in Reek

Gepubliceerd op: 03-10-2016

hwc-uitzendorganisatie-wim-zegers-techniek-bouw-schaijksestraat-3-5375-kc-reek-maasvallei-netwerk-1REEK – Tussen Schaijk en Grave, ten zuiden van rivier De Maas, ligt de plaats Reek. Aan de Schaijksestraat nummer 3 is het familiebedrijf, Uitzendorganisatie HWC, van Wim Zegers gevestigd. Samen met zijn vrouw Diny, zoon William, schoondochter Quirine, boekhouder Edwin en twee acquisitiemedewerkers runt Wim het kleinschalige, doch zeer flexibele uitzendbureau.

Van origine ben ik meubelmaker en ik heb zo’n 15 jaar geleden onze meubelfabriek verkocht aan een partij die mijn zaak graag wilde kopen, vertelt Wim. In eerste instantie was ik helemaal niet van plan om mijn mooie bedrijf te verkopen, maar de prijs was zo goed, dat ik toch overstag ben gegaan.

hwc-uitzendorganisatie-wim-zegers-techniek-bouw-schaijksestraat-3-5375-kc-reek-maasvallei-netwerk-2

Een goede vriend uit de buurt wees me op de kansen en mogelijkheden van het uitzendwezen en ik werd direct enthousiast. Ik heb nooit geweten dat er zoveel behoefte bestond aan Nederlandse, Poolse en Oost-Duitse vakmensen voor de techniek en de bouw. Binnen een kort tijdsbestek groeide HWC uit tot een volwaardig en betrouwbaar uitzendbureau.

Als uitzendorganisatie voldoen we net als onze krachten aan alle certificaten, normeringen en eisen die de Nederlandse wet- en regelgeving voorschrijft. Onze uitzendkrachten zijn gemotiveerd, goed geschoold en leveren kwalitatief vakwerk. Voor onze opdrachtgevers denken we altijd mee voor de juiste win-win-win situatie, want als iemand heel goed bevalt binnen het bedrijf, bieden wij onze opdrachtgevers ook zeker de mogelijkheid om de mensen zelf een arbeidscontract aan te bieden. Daar vaart iedereen wel bij.

hwc-uitzendorganisatie-wim-zegers-techniek-bouw-schaijksestraat-3-5375-kc-reek-maasvallei-netwerk-4

Wij kunnen bedrijven helpen aan o.a. lassers, timmerlieden, schilders, productiemedewerkers en praktisch alle mensen die nodig zijn in de bouw en techniek. Op onze website www.hwcbv.com leest u alle informatie.

Ons werkgebied ligt in de driehoek Nijmegen-Den Bosch-Eindhoven. Vandaar dat we ook graag in beeld zijn bij de bedrijven van de Maasvallei. Ik lees met veel plezier altijd de wekelijkse nieuwsbrief en dan leer je het gebied en de ondernemers ook een beetje beter kennen natuurlijk.

hwc-uitzendorganisatie-wim-zegers-techniek-bouw-schaijksestraat-3-5375-kc-reek-maasvallei-netwerk-3

In mijn vrije tijd zing ik bij het lokale mannenkoor, speel ik golf en zoek ik voorwerpen met mijn metaaldetector. Daarnaast mag ik altijd graag tuinieren of ben ik bezig met de verzorging van onze paarden. Gelukkig heb ik naast het drukke bestaan als ondernemer ook nog wat tijd voor mijn hobby’s en bezigheden.

HWC Uitzendorganisatiehwc-uitzendorganisatie-bedrijfs-logo-techniek-bouw-schaijksestraat-3-5375-kc-reek-maasvallei-netwerk-1
Wim Zegers
Schaijksestraat 3
5375 KC Reek

Telefoon 0486-422307

E-mail : [email protected]
Website : www.hwcbv.com