Advertentie

Econsultancy verzorgde voorbereidende natuuronderzoeken en vergunning voor nieuw motorcrosspark in Arnhem

Gepubliceerd op: 03-10-2016

econsultancy-verzorgde-voorbereidende-natuuronderzoeken-en-vergunning-voor-nieuw-motorcrosspark-in-arnhem-maasvallei-netwerk-2BOXMEER – Op 17 september 2016 is de nieuwe motorcrossbaan aan de Koningsweg in Arnhem geopend. Twee motorclubs uit Arnhem en Harskamp hebben samen een modern motorcrosspark gerealiseerd:
 
Motorsportpark Gelderland Midden. Hun oude crossterreinen op de Veluwe worden teruggegeven aan de natuur. 
Namens provincie Gelderland, mede financier van het initiatief, heeft Jan Jacob van Dijk de motorcrossbaan feestelijk geopend. Als portefeuillehouder natuur is Van Dijk blij met het behaalde resultaat. Eerder al was ook de Commissie voor de milieu-effectrapportage positief over het plan.

Door twee motorcrossbanen op Defenstieterreinen te sluiten en een nieuwe baan aan te leggen pal naast de snelweg A-50 keert een stukje rust terug op de Veluwe en wordt versnippering teruggedrongen.

Econsultancy heeft de voorbereidende natuuronderzoeken en de Passende Beoordeling voor het verkrijgen van een Natuurbeschermingswetvergunning verzorgd. Zaken als geluid en stikstofuitstoot krijgen daarbij speciale aandacht.

Met een goed plan, de juiste onderzoeken en maatregelen en een brede samenwerking is het mogelijk gebleken om in een Natura 2000-gebied een motorcrosscircuit aan te leggen.

econsultancy-verzorgde-voorbereidende-natuuronderzoeken-en-vergunning-voor-nieuw-motorcrosspark-in-arnhem-maasvallei-netwerk-1
Kijk voor meer nieuws over de motorcrossbaan op Motorsportpark Gelderland Midden en op omroepgelderland.nl.

Econsultancy vestiging Brabant econsultancy-Vestiging-Econsultancy-Brabant-Heinz-Moormannstraat-1-B-5831-AS -BOXMEER-logo-maasvallei-netwerk

Heinz Moormannstraat 1-B
5831 AS  BOXMEER

Telefoon : 0485-581818
Fax : 0485-581810

E-mail :    [email protected]
Website : www.econsultancy.nl