Advertentie

Evenementenhal Venray en Excitement Events gaan samenwerking aan

Gepubliceerd op: 30-09-2016

evenementenhal-venray-de-voorde-30-5807-EZ-Venray-maasvallei-netwerkVENRAY – Evenementenhal Venray gaat samenwerken met Excitement Events, een creatieve fabriek voor feestelijke evenementen en teambuilding uit Wijchen. De aftrap van deze samenwerking vindt plaats op 5 oktober met een feestavond tijdens het dagrecreatie congres Leisure Business Days in Evenementenhal Venray.

“Wij zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking”, legt Daisy Lommen namens Evenementenhal uit. “Het biedt nieuwe mogelijkheden voor de toekomst. Met de feestavond tijdens Leisure Business Days trappen wij de samenwerking af. In de toekomst hopen wij meer evenementen gezamenlijk op te pakken. Denk bijvoorbeeld aan een groot Sinterklaasfeest.”

De feestavond tijdens Leisure Business Days wordt geproduceerd door Excitement Events met de Nederlandse première van hun Diner Show ‘Imagine’ en het nieuwe feestconcept ‘Extravaganza’, waar ‘Dames Draaien Door’ onderdeel van uitmaakt. Kaarten voor deze feestavond zijn online te bestellen via www.leisurebusinessdays.com.

evenementenhal-venray-en-excitement-events-gaan-samenwerking-aan-maasvallei-netwerk

Over Excitement Events

Excitement Events streeft ernaar om live communicatie een betekenis te geven. Betekenis in de vorm van inhoud én resultaat van evenementen. Ondersteund door een team van professionals – van gedreven teamcoaches tot getalenteerde entertainers – kan Excitement Events snel schakelen van strategie naar creatieve evenementenconcepten met verrassende technische realisatie, organisatie en uitvoering.

Feestavond Leisure Business Days

Op Leisure Business Days begint de avond met een diner en loungemuziek. Hierna volgt de Nederlandse première van Diner Show ‘Imagine’, waarbij het verhaal van lichtprinses ‘Careen Stems’ centraal staat. Daarna gaat de avond verder met de première van het nieuwe feestconcept ‘Extravaganza’, waar ‘Dames Draaien Door’ onderdeel van uitmaakt.

Tijdens deze voorstelling wordt de enige man van de avond, zanger Paul Rémon, omringd door vrouwelijke dj’s, instrumentalisten en vocalisten. Een unieke mix van live entertainment, elektronische muziek en daarop afgestemde imponerende lichtshow. Bovendien komen de grootste hits van de 80’s tot nu aan bod.

Logo-evenementenhal-venray-maasvallei-netwerkEvenementenhal Venray

De Voorde 30
5807 EZ Venray

Telefoonnummer : 0478-519790
Fax : 0478-519780

E-mail :    [email protected]
Website : www.evenementenhal.nl