Advertentie

Ondernemers Vakdagen 2016 in Evenementenhal Venray met breed scala aan exposanten

Gepubliceerd op: 28-09-2016

ondernemers-vakdagen-2016-in-evenementenhal-venray-met-breed-scala-aan-exposantenVENRAY – Ondernemend Noord- en Midden-Limburg strijkt op 4, 5 en 6 oktober voor het zesde jaar op rij neer in Evenementenhal Venray. De jaarlijkse netwerkbeurs Ondernemers Vakdagen telt op dit moment al bijna 140 exposanten. De laatste plekken zijn nu te boeken op www.evenementenhal.nl/ondernemersvakdagen

Ondernemers Vakdagen 2016 is het podium voor ondernemers om contacten te leggen en zich bij te laten praten over de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen het ondernemerschap. Robert Hoelen is namens Evenementenhal Venray al maanden bezig met het jaarlijkse event. “Na lang ‘trainen’ is het nu tijd voor de ‘finale’. Dat is altijd weer een heerlijk gevoel”, laat Hoelen weten.

Programma seminars

Waar het jaarsymposium van MKB Noord-Limburg 5 jaar geleden begon in een klein zaaltje met zo’n 30 bezoekers, is het inmiddels uitgegroeid tot dé knallende opening van Ondernemers Vakdagen, met vorig jaar liefst 350 bezoekers. Dat aantal wordt ook dit jaar weer verwacht met topsprekers als Richard van Hooijdonk en Michiel Werkman. Van Hooijdonk was in 2015 de op één na meest geboekte spreker in Nederland en is een uitermate bevlogen trendwatcher.

Op woensdag is er het VIP-Event ‘Hoe marketing echt werkt – Een praktische mkb-aanpak’, door Frans C.H. van het Schip MCC, merkstrateeg van ProPositions Brand Management. Het thema ‘Cyberrisico’ wordt uitgebreid belicht op een gezamenlijk event van CONTOUR Accountants, Summa Adviesgroep en MKB-Limburg, dat ook op woensdag plaatsvindt. Op donderdag organiseert Rabobank Horst-Venray een seminar over innovatie. Dit wordt een bijzonder spektakel met Robot ‘Pepper’ in de hoofdrol. Een absolute must see!

DimCoppen Marketing pakt ook dit jaar weer uit op de laatste beursdag. Het event ‘Total Branding’ vindt plaats voordat de beursvloer opent. Eén van de sprekers tijdens deze bijeenkomst is Beijko van Melick, algemeen directeur van Kalfire.

Beursvloer

Net als vorig jaar kent de beursvloer ook dit jaar een indeling met stands, pleinen van businessclubs en een groot centraal netwerkplein. Hier vinden op de beursdinsdag- en woensdag na afloop netwerkborrels plaats, zowel toegankelijk voor standhouders als bezoekers.

Businessclubs en samenwerkingen

Businessclub BS Morgen heeft ook dit jaar het grootste beursplein. De bijna 25 deelnemers presenteren zichzelf, maar belichten onder de noemer ‘De reis naar morgen’ ook allerlei aspecten die horen bij het ondernemerschap. Dit doen ze middels (dagelijkse) informatieve kennissessies op hun plein. Op de woensdag is er een nieuw initiatief en organiseert BS Morgen een master over ‘geluk in ondernemerschap’.

‘Zooitje geregeld’

BNI chapter Chianti (Venray en omgeving) debuteerde vorig jaar op de beurs en staat dit jaar met liefst 16 bedrijven op een grote, open stand. “We zien steeds meer samenwerking. Dat is iets wat de afgelopen twee jaar een enorme groei heeft genomen. Niet heel vreemd, want in het huidige ondernemersklimaat is samenwerken steeds logischer, soms zelfs noodzakelijk. Mooi is het ook om te zien dat er ieder jaar weer nieuwe samenwerkingen ontstaan. Een aantal creatieve bedrijven uit het Venrayse ondernemerslandschap heeft dit jaar het idee opgepakt om gezamenlijk een stand te bemannen. Zij nemen de bezoeker mee in de wereld van marketing, video, vormgeving en (web)design, zowel op on- als offline gebied. Ze staan aan de rand van het grote netwerkplein onder de noemer ‘Zooitje geregeld’.”

Ned-Dui netwerken en Autostraat

Twee initiatieven maken hun ‘comeback’ tijdens Ondernemers Vakdagen 2016. Zo is er speciale aandacht voor de mogelijkheden en kansen van grensoverschrijdend zakendoen. In de ‘Nederland-Duitsland netwerkstraat’ staan een aantal specialisten die de bezoeker informeren over de Duitse markt. En op donderdag besteedt de Kamer van Koophandel aandacht aan dit onderwerp tijdens het seminar ‘Bent u klaar voor de Duitse markt?’. Tevens zijn er dit jaar weer fraaie (lease)modellen van diverse merken te bewonderen in de Autostraat.

Ondernemers die ook zeker niet willen ontbreken op dit platform, kunnen hun stand boeken op www.evenementenhal.nl/ondernemersvakdagen. Ook zijn hier e-tickets te bestellen voor bezoekers.

Logo-evenementenhal-venray-maasvallei-netwerkEvenementenhal Venray

De Voorde 30
5807 EZ Venray

Telefoonnummer : 0478-519790
Fax : 0478-519780

E-mail :    [email protected]
Website : www.evenementenhal.nl