Advertentie

Tiny School uit Siebengewald vertegenwoordigt de Landelijke Beroepsvereniging Ritueelbegeleiders op de Uitvaart Vakbeurs in Evenementenhal Gorinchem

Gepubliceerd op: 27-09-2016

ceremonieleider-bij-afscheid-siebengewald-tiny-school-portretfoto-maasvallei-netwerkSIEBENGEWALD – Op 28, 29 en 30 september komt de hele uitvaartwereld weer bij elkaar tijdens de vierjaarlijkse Uitvaart Vakbeurs in de Evenementenhal in Gorinchem.

Ook Tiny School, ceremonieleider bij afscheid uit Siebengewald, zal hier samen met collega’s de stand bemannen van de Landelijke Beroepsvereniging Ritueelbegeleiders. 

Het beursthema is: Fit naar de toekomst en de LBvR gaan hierin mee met hun slogan “wat zet jou in beweging?”Wat hebben nabestaanden nodig om de beweging te maken van een leven met – naar een leven zonder een dierbare? Want als iemand overlijdt is alles anders. De persoon die je hebt liefgehad is weg en komt nooit meer terug. Hoe neem je afscheid? Wat zijn goede stappen om tijdens dit afscheid te nemen? Wie kan je daarbij ondersteunen? En hoe ga je na het afscheid verder met je leven?

tiny-school-uit-siebengewald-vertegenwoodigt-de-landelijke-beroepsvereniging-ritueelbegeleiders-op-de-uitvaart-vakbeurs-in-evenementenhal-gorinchem

Met deze vragen willen wij graag met onze collega’s in de uitvaartbranche in gesprek. Wat kunnen wij samen doen om het afscheid zo goed mogelijk te laten zijn, zodat zij die achterblijven weer verder kunnen met hun leven.

Stilstaan bij het leven dat voorbij is, om daarna weer verder te bewegen.

Als ceremonieleider bij afscheid doet Tiny School dat met woorden, muziek, foto’s, symbolen en handelingen, waarmee samen met nabestaanden vorm en inhoud wordt gegeven aan de afscheidsdienst, het laatste moment van samenzijn rondom het lichaam van de overledene. Dit kan plaatsvinden in een crematorium, kerk, uitvaartcentrum, thuis, een multifunctioneel centrum, kapel, café, restaurant, zaal, buiten, een tent etc.

logo-tiny-school-ceremonieleider-afscheidCeremonieleider bij afscheid

De heer Tiny School
Augustinusweg 24
5853 ED Siebengewald

Telefoon : 06-36097711

E-mail :    [email protected]
Website : www.tinyschool.nl