Advertentie

Pump up the 90’s in Evenementenhal Venray breidt uit naar grotere hal, met optreden van Mental Theo

Gepubliceerd op: 23-09-2016

pump-up-the-90s-in-evenementenhal-venray-breidt-uit-naar-grotere-hal-met-optreden-mental-theo-1VENRAY – Over een maand barst Pump up the 90’s in Venray los met optredens van onder andere Mental Theo en Darkraver. De populariteit van het muziekfestival neemt de laatste jaren flink toe. Daarom vindt de komende editie op zaterdag 22 oktober plaats in een grotere hal dan voorheen. 

Een grotere festivalhal betekent nog meer ruimte voor een spetterende lichtshow, daar waar Pump up the 90’s mede om bekend staat. Met een ijzersterke line-up bestaande uit Mental Theo, Darkraver, Klubbheads en Flamman & Abraxas groeit het van een discofeest uit naar een groots 90’s muziekfestival.

pump-up-the-90s-in-evenementenhal-venray-breidt-uit-naar-grotere-hal-met-optreden-mental-theo-2

Pump up the 90’s staat garant voor een avond lang knallende 90’s hits. Daarom is de organisatie enorm blij dat hét boegbeeld van de 90’s muziek, Mental Theo, naar Venray komt voor een groots optreden. En ook Darkraver treedt op. Hij weet als geen ander hoe je een 90’s feest tot een onvergetelijke avond maakt.

De kaartverkoop is inmiddels begonnen. Tickets zijn online te bestellen voor 15 euro per stuk. Meer informatie en ticketverkoop: www.pumpupthe90s.nl.

Logo-evenementenhal-venray-maasvallei-netwerkEvenementenhal Venray

De Voorde 30
5807 EZ Venray

Telefoonnummer : 0478-519790
Fax : 0478-519780

E-mail :    [email protected]
Website : www.evenementenhal.nl