Advertentie

Op locatie met Floris Uijen van Brewi Interieur- en Jachtbetimmering uit Beers in Linden deel II

Gepubliceerd op: 22-09-2016

floris-uijen-brewi-jacht-en-interieurbouw-beers-renovatie-verbouwen-van-schepen-maasvallei-netwerk-4LINDEN – We kunnen complete jachten in één keer renoveren of in kleine stappen, zodat de eigenaar van de boot tussendoor nog lekker kan genieten in het hoogseizoen. Op locatie in Linden met Floris Uijen van Brewi Interieur- en Jachtbetimmering uit Beers. 

Begin mei 2016 waren we ook op locatie bij Floris (klik hier voor het vorige artikel) en nu mogen we laten zien hoe het geworden is.

floris-uijen-brewi-jacht-en-interieurbouw-beers-renovatie-verbouwen-van-schepen-maasvallei-netwerk-1

Ja, er komt toch van alles bij kijken om een kombuis te verbouwen, een slaapvertrek en een extra bergruimte onder de vloer te realiseren. Ik gaf het al eerder aan, dat alles schots en scheef zit tussen de spanten, dus met veel passen, meten en overleg kun je dan de mooiste dingen maken.

floris-uijen-brewi-jacht-en-interieurbouw-beers-renovatie-verbouwen-van-schepen-maasvallei-netwerk-2

De werkruimte is ongeveer vier bij vier meter en dan moet je alles zo compact en praktisch mogelijk maken voor de opdrachtgever. En omdat alle keukenapparatuur inbouw is en alle bedradingen en leidingen achter de panelen verwerkt worden, is het van belang dat alles ook goed geïnstalleerd wordt. Daarom is het voor ons zo moeilijk om vooraf een uurprijs te geven, want je weet op oudere schepen nooit wat je tegenkomt. Maar als we er eenmaal aan gewerkt hebben is het ook af en – eerlijk is eerlijk – het resultaat mag er zijn. Eind van het jaar of begin volgend jaar gaan we de doucheruimte van dit schip renoveren, dus er is nog een hoop te doen.

floris-uijen-brewi-jacht-en-interieurbouw-beers-renovatie-verbouwen-van-schepen-maasvallei-netwerk-3

Over Maasvallei Netwerk kan ik zeggen dat we al een paar jaar naar volle tevredenheid lid zijn en het is ook mooi om te zien dat er zoveel bedrijven en ondernemers bijkomen. Ik vind het nieuws overzichtelijk en heel interessant omdat het over bedrijven en ondernemers gaat uit de regio. In eerste instantie gaat mijn belangstelling altijd uit naar de ontwikkelingen van de andere interieurbouwers, maar daarnaast kijk ik ook naar mogelijke leveranciers en de interessante artikelen die voorbij komen.

Brewi Interieur en Jachtbetimmering

De heer Floris Uijenlogo-brewi-jacht-interieur-betimmering-beers-maasvallei-netwerk-2
Leuvert 5b
5437 AG Beers

Telefoon : 06-53703226

E-mail :    [email protected]
Website : www.brewi.nl