Advertentie

OOvB adviseurs en accountants adviseert: salarisadministratie? Liever uitbesteden

Gepubliceerd op: 20-09-2016

oovb-adviseurs-en-accountants-adviseert-salarisadministratie-liever-uitbesteden-kantoor Heesch-oovb-De-la-Sallestraat-8-5384-NK-HeeschCUIJK – Of u nu medewerkers in dienst heeft, of alleen bent, het uitvoeren van een goede salarisadministratie is een hele klus. De vraag of u dit zelf ter hand neemt, of dat u het liever uitbesteedt, is uw eigen keuze. Misschien dat de volgende argumenten u helpen bij uw keuze.

Kennis

Voor een goede salarisadministratie heeft u specialistische kennis nodig. Hoe verwerkt u de kosten van een auto? Of de kosten van een telefoon? Wat past er wel en wat niet in de werkkostenregeling? Kortom, uw kennis dient op niveau te zijn.

Tijd

Los van kennis is het bijhouden van een zorgvuldige salarisadministratie een hele klus. Een klus ook die telkens blijft terugkomen.

Kosten

Het in eigen beheer uitvoeren van uw salarisadministratie is voordeliger. Een veelgehoorde eerste gedachte. Toch is ook uw tijd kostbaar en kunt u uw tijd en focus wellicht beter op zaken richten die meer inkomen genereren.

Veranderingen

De wet- en regelgeving rondom arbeid verandert continu. Alleen al in 2015 zijn er ingrijpende veranderingen geweest in de Wet Werk en Zekerheid, de Wet Werken na AOW en de Wekkostenregeling. Om het nog maar niet te hebben over veranderingen binnen de cao’s.

Fouten maken kost geld

Wanneer u fouten maakt in berekeningen en niet de juiste afdrachten en heffingen berekent, kan dit leiden tot boetes.

De conclusie?

Misschien is het toch te overwegen om uw salarisadministratie uit te besteden aan een specialist met de juiste kennis en middelen.

Vraag het maar eens aan uw OOvB relatiebeheerder.

Over OOvB

OOvB adviseurs en accountants heeft in haar langjarig bestaan een sterke reputatie opgebouwd als een betrokken en deskundige dienstverlener voor ondernemers in de regio Noordoost-Brabant en Zuidoost-Gelderland. Vanuit 5 regiokantoren (Wijchen, Cuijk, Wanroij, Boekel, Heesch) staan wij, met een team van zeven vennoten en meer dan 100 professionele medewerkers, onze klanten dagelijks bij op het vlak van accountancy, fiscaliteit, juridische zaken, bedrijfsadvies en personeel & organisatie.

OOvB adviseurs en accountants

OOvB Logo_Full colour

Vestiging Cuijk