Advertentie

Kevin Jacops uit Wilbertoord van SEP Peeters uit Oirlo aan het woord over samenwerkingen

Gepubliceerd op: 20-09-2016

sep-peeters-uitzendorganisatie-kevin-jacops-wilbertoord-hoofdstraat-25c-5808-as-oirlo-productiemedewerkers-lassers-maasvallei-netwerk-1WILBERTOORD – Dit jaar word ik alweer 29 en ik heb nu zo’n 7 jaar ervaring in de uitzendbranche, waar ik dagelijks met heel veel plezier werk. Kevin Jacops uit Wilbertoord heeft net een carrière move heeft gemaakt naar uitzendorganisatie SEP Peeters BV in Oirlo.

Ik ben geboren en getogen in Wilbertoord en ik heb in de loop van de jaren leren samenwerken met mensen uit mijn eigen omgeving en regio. Zo ben ik al tien jaar voorzitter van Stichting VIS Wilbertoord. Stichting VIS staat voor Vriendengroepen In Samenwerking in Wilbertoord. Het idee ontstond doordat er door verschillende vriendengroepen met Nieuwjaar los van elkaar feesten georganiseerd werden, terwijl iedereen toch wel een groot feest wilde tijdens de jaarwisseling. Vanuit die gedachte hebben we alle vriendengroepen bij elkaar geroepen en sindsdien organiseren wij gezamenlijk feesten in Wilbertoord. We werken ook samen met verenigingen en we organiseren jaarlijks gezamenlijk een zeskamp en een open dag bij een bedrijf in de regio. In die zin leidt samenwerken altijd tot het gewenste resultaat.

Ik sta letterlijk in het verenigingsleven. Ik voetbal al jaren als aanvoerder bij voetbalvereniging De Willy’s in Wilbertoord als centraal middenvelder en ik doe aan zaalvoetbal voor het ‘t Lagerhuis in Mill, waar ik ook aanvoerder ben.

Maar goed, wat geldt voor mijn privéactiviteiten, werkt ook zeker voor mijn zakelijk netwerk en bij onze klanten. Door goed naar de wensen van onze klanten te luisteren en hun problemen te begrijpen, zorg ik altijd voor de juiste oplossingen. SEP Peeters levert ervaren, handige en gemotiveerde uitzendkrachten voor de agrarische sector, productiebedrijven, montagebedrijven, metaal, bouw, hout en “het zwaardere werk”, om het zo maar te zeggen.

Ik ben al jaren lid van Maasvallei Netwerk. Ik was zelfs een van de eerste tien leden en ik heb toen ook meegedaan aan de Maasvallei Netwerk Beurs in Boxmeer. Mijn werkterrein was toen meer richting Eindhoven, tegenwoordig werk ik in de regio. Van Venray tot en met Uden, het Rijk van Nijmegen, Wijchen en de Peel en Maas-regio. In die zin werd het wel de hoogste tijd om weer eens in beeld te komen om te vertellen wat ik nu precies doe!

sep-peeters-uitzendorganisatie-kevin-jacops-wilbertoord-hoofdstraat-25c-5808-as-oirlo-productiemedewerkers-lassers-maasvallei-netwerk-2

Indien u vragen heeft over ons bedrijf of eens vrijblijvend van gedachten wilt wisselen over onze dienstverlening, dan hoor ik het graag.

SEP Peeters Oirlo BVsep-peeters-uitzendorganisatie-kevin-jacops-wilbertoord-hoofdstraat-25c-5808-as-oirlo-productiemedewerkers-lassers-maasvallei-netwerk-3
Kevin Jacops
Hoofdstraat 25C
5808 AS Oirlo

Telefoon : 0478-571860

E-mail :    [email protected]
Website : www.seppeeters.nl