Advertentie

Inspirerende bijeenkomsten tijdens de Ondernemers Vakdagen 2016 in Evenementenhal Venray

Gepubliceerd op: 20-09-2016

ondernemers-vakdagen-2016-in-evenementenhal-venray-deel-je-passie-sfeerimpressie-maasvallei-netwerk (2)VENRAY – Ook dit jaar organiseert MKB-Limburg, in samenwerking met diverse partners, tijdens de Ondernemers Vakdagen in Evenementenhal Venray twee inspirerende bijeenkomsten waarvoor wij ook u en uw leden van harte uitnodigen. 
 
 
 
 

Symposium “Tomorrow starts yesterday” op 4 oktober

Als passievolle winnaars zullen wij samen zegevieren!

Op 4 oktober 2016 is het weer tijd voor uw jaarlijkse dosis “toekomstinspiratie” tijdens het MKB-Limburg Symposium. Met ruim 300 deelnemers was onze lustrumeditie in 2015 een overweldigend succes en de reacties achteraf logen er dan ook niet om. Voor de 6e editie van het MKB-Limburg Symposium hebben we dan ook alles uit de kast gehaald.

inspirerende-bijeenkomsten-mkb-limburg-tijdens-de-ondernemers-vakdagen-2016-in-evenementenhal-venrayTwee topsprekers zullen u vol passie inspireren! Michiel Werkman (op de foto links), onder andere auteur van het boek ‘Rotbanken, ook de financiers van uw toekomst’, neemt u mee in de veranderende wereld van financieringen.

Trendwatcher en internationaal topspreker Richard van Hooijdonk  (op de foto rechts) neemt u mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen.

U bent van harte welkom! Voor meer informatie en aanmelding bezoekt u de website http://mkbsymposium.nl

Seminar ‘Cyberrisico: alles is weg’ op 5 oktober

Kom naar het seminar cyberrisico op woensdag 5 oktober en bescherm uw bedrijf tegen internetcriminelen. Tijdens de bijeenkomst ervaart u hoe eenvoudig het is om een bedrijf te hacken. En wat u kunt doen om dat te voorkomen.

Heeft u uw ICT-systeem beveiligd tegen onbevoegd gebruik? Of denkt u met een wachtwoord en virusscanner ‘veilig’ te zijn? Wij nemen u mee in een heuse crash en reiken diverse mogelijkheden aan om u weerbaar te maken tegen internetcriminelen.

U bent van harte welkom! Voor meer informatie en aanmelding bezoekt u de website http://mkbsymposium.nl/cybercrime

Aan beide events zijn geen kosten verbonden, u investeert alleen uw tijd.

Zowel het symposium “Tomorrow starts yesterday” als het seminar “Cyberrisico: alles is weg” vinden plaats tijdens de netwerkbeurs Ondernemers Vakdagen in Evenementenhal Venray. U kunt na afloop de beurs bezoeken. De gratis toegangskaarten daarvoor kunt u hier aanvragen: www.evenementenhal.nl/ondernemers-ve (kies de optie zonder code).

Logo-evenementenhal-venray-maasvallei-netwerkEvenementenhal Venray

De Voorde 30
5807 EZ Venray

Telefoonnummer : 0478-519790
Fax : 0478-519780

E-mail :    [email protected]
Website : www.evenementenhal.nl