Advertentie

In gesprek met Willeke van Uden van Ecce Productions uit Boxmeer

Gepubliceerd op: 16-09-2016

ecce-productions-willeke-van-uden-de-raetsingel-1-5831-kc-boxmeer-commercials-video-beeld-en-geluid-maasvallei-netwerk-1BOXMEER – Ecce is het Latijnse woord voor horen en zien, vertelt de 23-jarige Willeke van Uden die geboren en getogen is in Boxmeer.  “Vanaf mijn vroege tienerjaren keek ik al graag naar reclames en commercials op televisie, omdat juist die onderbrekingen mij intrigeerden.” Na mijn middelbare schoolopleiding op het Elzendaalcollege in Boxmeer waar ik havo-economie gevolgd heb, ben ik op de de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (de HAN) commerciële economie gaan studeren. Mijn eerste baan als commercieel marketing medewerkster was bij Goss Contiweb in Boxmeer. Toen er een plaatsje vrij kwam bij Ecce Productions BV in Boxmeer op de afdeling sales en marketing, heb ik daar direct op gesolliciteerd.

Na mijn sollicitatiegesprek werd ik al vrij snel aangenomen voor de functie sales en marketing en heb ik bij Ecce Productions mijn droombaan gevonden. Het team van Ecce bestaat uit professionele en fijne collega’s waar ik dagelijks met veel plezier mee samenwerk.

ecce-productions-willeke-van-uden-de-raetsingel-1-5831-kc-boxmeer-commercials-video-beeld-en-geluid-maasvallei-netwerk-2

Ecce Productions maakt bedrijfsvideo’s, commercials, instructievideo’s, televisieproducties en vlogs. Met videomarketing bereiken bedrijven grotere naamsbekendheid en meer leads, omdat met beeld en geluid de boodschap direct duidelijk is voor de doelgroep. Mensen kijken nu eenmaal graag naar video’s en een mooie video onthoudt men ook beter dan een stukje tekst op bijvoorbeeld een brochure of een flyer.

Mijn grootste hobby is voetballen. Ik voetbal al een aantal jaren bij Olympia’18, bij de dames VR1. En sinds kort ook bij het dameszaalvoetbalteam van Pub Esser. Zowel in werk als privé vind ik samenwerken met een team enorm belangrijk, want samen kun je meer en samen sta je sterker!

Wij zijn met Ecce lid van Maasvallei Netwerk geworden omdat Maasvallei.Net ook een regionaal mediabedrijf is met een enorm bereik in de regio. We werken al een poosje samen; we produceren we video’s en televisieprogramma’s in samenwerking met Maasvallei.Net. Bedrijfsvideo’s die via de website van Maasvallei.Net worden doorgeplaatst en onder de aandacht worden gebracht, worden het meest bekeken. Wij vullen elkaar prima aan en we kunnen ook voor de toekomst veel voor elkaar betekenen.

ecce-productions-willeke-van-uden-de-raetsingel-1-5831-kc-boxmeer-vlogs-commercials-video-beeld-en-geluid-maasvallei-netwerk-2

Indien u meer wilt weten over Ecce Productions, hoor ik het heel graag, want wij kunnen de boodschap van uw bedrijf, product of dienst prima onder de aandacht brengen bij uw doelgroep door middel van videomarketingdiensten.

Ecce Productionsecce-productions-willeke-van-uden-de-raetsingel-1-5831-kc-boxmeer-bedrijfslogo-commercials-video-beeld-en-geluid-maasvallei-netwerk-2
Willeke van Uden
Raetsingel 1
5831 KC Boxmeer

Telefoon : 0485-575039

E-mail :    [email protected]
Website : www.ecceproductions.nl