Advertentie

BOUWBLOKJES is de nieuwe naam voor het Legofestijn in Evenementenhal Venray

Gepubliceerd op: 15-09-2016

bouwblokjes-nieuwe-naam-voor-legofestijn-in-evenementenhal-venray2VENRAY – Evenementenhal Venray staat op zaterdag 3 en zondag 4 december volledig in het teken van het legofestijn: ‘BOUWBLOKJES’ (voorheen Beleef LEGO Dagen). Speciaal voor dit evenement wordt Evenementenhal omgetoverd tot een waar legoparadijs voor jong en oud. 

Het legofestijn vindt dit jaar voor het derde jaar op rij plaats in Venray, maar voor het eerst onder de naam: ‘BOUWBLOKJES’. Tijdens de vorige twee edities kwamen duizenden bezoekers op het evenement af. “In het eerste weekend van december is Venray voor even legoland”, zegt Daisy Lommen namens Evenementenhal Venray.

“Jong en oud kunnen hier hun legohart ophalen. Het is een echt gezinsuitje. Ze kunnen fascinerende legocreaties ontdekken, meedoen aan legobouwwedstrijden of het compleet maken van legocollecties bij één van de deelnemers aan de LEGO markt. Op deze LEGO markt zijn ontelbare legoblokjes te koop. Ideaal voor de legoliefhebber die al tijden op zoek is naar dat ene legosteentje om zijn/haar legoset compleet te maken”, aldus Lommen.

bouwblokjes-nieuwe-naam-voor-legofestijn-in-evenementenhal-venray

Verder is er een racebaan, een bouwhoek, een indoordoolhof, kermisattracties, springkussens, demonstraties en zelfs een bioscoop. Met de nieuwe naam ‘BOUWBLOKJES’ pakt Evenementenhal Venray het meteen groots aan.

De entree voor ‘BOUWBLOKJES’ is 4 euro per persoon, kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa. Parkeren is voor alle bezoekers gratis. Op beide dagen zijn de deuren van Evenementenhal Venray geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over ‘BOUWBLOKJES’ is te vinden op http://hetbouwblokje.nl/venray.html.

Logo-evenementenhal-venray-maasvallei-netwerkEvenementenhal Venray

De Voorde 30
5807 EZ Venray

Telefoonnummer : 0478-519790
Fax : 0478-519780

E-mail :    [email protected]
Website : www.evenementenhal.nl