Advertentie

Directeur Theo Hendriks van BCP Bouw uit Cuijk spreekt over mooie vooruitzichten en projecten

Gepubliceerd op: 08-09-2016

bcp-bouw-theo-hendriks-bouwbedrijf-de-hork-37-5431-ns-cuijk-maasvallei-netwerk-2CUIJK – De bedrijfsnaam BCP Bouw komt voort uit de naam Bouw Combinatie Peeters, vertelt directeur Theo Hendriks van BCP Bouw Cuijk. In 2007 waren de vorige eigenaren al een poosje op zoek naar een nieuwe eigenaar en op basis van een management buy in, (MBI) heb ik mezelf in kunnen kopen om te participeren in het bouwbedrijf. 

Zo’n vijf jaar geleden heb ik uiteindelijk het hele bedrijf over kunnen nemen en ben nu zelf eigenaar van BCP Bouw in Cuijk. Ik woon in Vianen en heb bouwkundige opleidingen genoten. Voor BCP Bouw heb ik als projectleider gewerkt bij de grotere bouwbedrijven en daar heb ik natuurlijk enorm veel ervaring opgedaan. Wij hebben goed te werken en er zijn mooie vooruitzichten. Wij zijn zo sterk als ons laatste werk, zeg ik vaak. We willen gestaag doorgroeien op basis van onze projecten, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Momenteel hebben we achttien medewerkers in vaste dienst en zijn we aan het samenwerken met zes vakbekwame ZZp’ers, die ons team prima versterken en ondersteunen.

bcp-bouw-theo-hendriks-bouwbedrijf-de-hork-37-5431-ns-cuijk-maasvallei-netwerk-1

Momenteel hebben we zo’n 13 lopende projecten in de regio. U moet dan denken aan de 3e bouwfase van het Elzendaal college in Boxmeer, basisschool de Klokkenberg in Nijmegen en uitbreiding van basisschool de Geldershof in Lent. Ook bijvoorbeeld de bouw van een grote woning in Lent, een mooie villa aan de Waterkering in Cuijk en een twee-onder-een-kap-woning in Beekdal Vianen. Verder zijn we bezig met de herbouw van het bedrijfspand van schadebedrijf Van Eeden in Cuijk en in samenwerking met Nebuvast in Gennep werken we aan de bouw van nieuwe zorgwoningen voor de Driestroom in Gennep. Ook mooi is de nieuwbouw van een bedrijfspand tegenover Taxi van Dijk. Gemar Keukens uit Milsbeek gaat zich daar vestigen met een nieuwe showroom. Kortom, we hebben veel mooie projecten te realiseren in de regio.

bcp-bouw-theo-hendriks-bouwbedrijf-de-hork-37-5431-ns-cuijk-maasvallei-netwerk-3

Ik heb ervoor gekozen om lid te worden van Maasvallei Netwerk omdat ik al jaren geabonneerd ben op de wekelijkse nieuwsbrief en regelmatig ondernemers voorbij zie komen op social media via dit medium. En die zichtbaarheid sluit aan op onze visie, omdat ook wij graag in beeld blijven bij andere bedrijven en ondernemers in de regio. Daarnaast valt het op dat er allemaal verschillende bedrijven bij zijn aangesloten en dat steeds meer ondernemers de aansluiting zoeken bij het Maasvallei Netwerk.

Indien u bouwplannen heeft en eens vrijblijvend over uw ideeën wilt praten, voorzie ik u graag van advies. Ik heb beslist geen negen tot vijf-mentaliteit en ik weet uit ervaring dat het ontwerp van de mooiste huizen en gebouwen beginnen met een schets en een kopje koffie.

BCP Bouwbcp-bouw-theo-hendriks-bouwbedrijf-bedrijfslogo-de-hork-37-5431-ns-cuijk-maasvallei-netwerk-1
De heer Theo Hendriks
De Hork 37
5432 SN Cuijk

Telefoon : 0485-316551

E-mail :    [email protected]
Website : www.bcp-cuijk.nl