Advertentie

Voorkom een burnout met NIP-psychologe Lee Ann Weeks uit Bergen

Gepubliceerd op: 07-09-2016

burnout-northstar-coaching-burn-out-preventie-lee-ann-weeks-bargapark-76-5854-hb-bergen-maasvallei-netwerk (1)BERGEN – Ik ben opgeleid tot psycholoog in de Verenigde Staten van Amerika, vertelt de ervaren psychologe Lee Ann Weeks van Northstar Coaching uit Bergen. Sinds 1993 ben ik als NIP-psycholoog in Nederland erkend en ik heb met name voor het Trimbos Instituut en psychologen van universiteiten veel vertaalwerkzaamheden uitgevoerd.

In de loop der jaren ben ik mij gaan specialiseren op het gebied van burnouts, onnodig piekeren, uitstelgedrag en slaapproblemen. Maar dan zoveel mogelijk aan de voorkant, want ik help mensen met het voorkómen van deze problemen, zodat ze niet verder uit de hand lopen. Dit doe ik door middel van interactieve workshops, informatiebijeenkomsten en eventueel persoonlijke begeleiding. Hoewel de problemen voor iedereen heel verschillend kunnen zijn, is het altijd beter om in groepsverband hierover te praten en over na te denken. In groepsverband heb je ook een stok achter de deur om echte veranderingen te bereiken.

burnout-northstar-coaching-burn-out-preventie-lee-ann-weeks-bargapark-76-5854-hb-bergen-maasvallei-netwerk (3)

Ik heb me aangemeld bij Maasvallei Netwerk om met mijn bedrijf in beeld te komen bij bedrijven en ondernemers om zodoende ook kennis en informatie uit te kunnen wisselen. Ik kan gewoonweg heel veel betekenen voor werkgevers die medewerkers in dienst hebben en niet lekker in hun vel zitten om wat voor reden dan ook. Maar ook ondernemers en ZZp’ers met bijvoorbeeld stress of piekerproblemen kunnen bij mij terecht.

Met Northstar Coaching word je in een paar sessies uitgerust met het gereedschap dat je nodig hebt om weer op het goede spoor te komen en blijven.
Indien u vragen heeft of meer wilt weten over mijn vakgebied en werkwijze, dan hoor ik het graag.

Northstar Coaching
Lee Ann Weeks
Bargapark 76
5854 HB Bergen

Telefoon : 06-46767976

E-mail :    [email protected]
Website : www.northstarcoaching.nl