Advertentie

Ank en Bernhard Smits uit Mill aan het woord over glas- en raamdecoraties

Gepubliceerd op: 07-09-2016

smits-glas-en-raamdeco-glas-in-lood-ank-bernhard-smits-graafseweg-7-5451-vt-mill-maasvallei-netwerk (1)MILL – In 2014 hebben wij een glas- en decoratiebedrijf overgenomen wegens gebrek aan opvolging. De passie voor glasversiering hebben we altijd al gehad en daarom zijn wij met veel plezier de uitdaging aangegaan. Binnen zeer korte tijd zijn we ook glasspecialisten geworden, zegt Bernhard Smits van Glas en Raamdeco uit Mill.

Onze producten lijken op glas en lood, maar dat zijn ze niet. Wij werken met kunsthars op glazen ondergronden vanwege de vele voordelen, want onze producten zijn daardoor goedkoper, sterker, ultraviolet- en weerbestendig. Bovendien zijn er ook veel meer mogelijkheden, want we kunnen alle designs, vormen, stijlen, illustraties, logo’s, foto’s, kleuren en klantspecifieke wensen omtoveren tot een mooi eindproduct.

smits-glas-en-raamdeco-glas-in-lood-ank-bernhard-smits-graafseweg-7-5451-vt-mill-maasvallei-netwerk (4)

U komt onze producten tegen in zerken, bovenlichten, ramen, deuren, schuifdeuren, hallen, serres, aanbouwen, overkappingen, vloeren en plafonds. Wij kunnen onze producten ook in dubbelglas leveren of bestaande producten voorzien van dubbelglas. In die zin voel ik me soms echt een tovenares tijdens het kleuren en verwerken van glas naar eindproduct, zegt Ank Smits trots.

smits-glas-en-raamdeco-glas-in-lood-ank-bernhard-smits-graafseweg-7-5451-vt-mill-maasvallei-netwerk (2)

Omdat de basis van ons bedrijf nu staat en we een mooie orderportefeuille kunnen laten zien, leek het ons een goed plan om ook aansluiting te zoeken bij Maasvallei Netwerk. We zoeken een stukje samenwerking in de regio met interieurstylisten, klussenbedrijven, bouwbedrijven, architecten, schildersbedrijven, glaszetters, bouwkundig adviseurs en bouwgerelateerde bedrijven.  Onze kernwaarden zijn betrokkenheid, vooraf duidelijke afspraken, klantspecifiek maatwerk, kwaliteit, service en ambachtelijk vakmanschap. En vakvrouwschap, zoals u kunt zien op de video. Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen.

SMITS GLAS- EN RAAMDECOsmits-glas-en-raamdeco-glas-in-lood-ank-bernhard-smits-graafseweg-7-5451-vt-mill-bedrijfs-logo-maasvallei-netwerk (4)
Ank en Bernhard Smits
Graafseweg 7 (Ingang Kanariestraat)
5451 VT Mill

Telefoon 06-83717817

E-mail :    [email protected]
Website : www.smitsglasenraamdeco.nl