Advertentie

Jaro Controls in Vierlingsbeek maakt installaties op afstand veilig bereikbaar met Secomea

Gepubliceerd op: 06-09-2016

jaro-controls-vierlingsbeek-mark-janssen-secomea-energie-vakbeurs-den-bosch-oktober-2016-maasvallei-netwerkCUIJK – Secomea – Secure Communication Made Easy. Jaro Controls in Vierlingsbeek biedt met Secomea een oplossing om installaties via internet op afstand veilig bereikbaar te maken. Met Secomea is elk apparaat dat met een computer verbonden kan worden, op afstand volgens IEC62443-normering veilig te bedienen. Zo kan er bijvoorbeeld ook bespaard worden op het oplossen van storingsmeldingen en beheer op afstand is ook geen enkel probleem meer. (Reis-)kosten worden bespaard en het gemak voor het personeel neemt toe! Secomea voldoet aan de strengste eisen.

jaro-controls-in-vierlingsbeek-maakt-installaties-op-afstand-veilig-bereikbaar-met-secomea
Klik op de afbeelding voor een vergroting van het certificaat

Toegang via webportal

Via onze eigen webportal krijgt u door middel van een eigen certificaat toegang tot uw installatie. Het beheer en onderhoud van de verbinding wordt door ons uitgevoerd, zodat u altijd toegang tot uw eigen apparaat heeft. Of dit nu een web-based (TCP/IP), USB- of serieel aparaat is of dat de toegang verloopt via WiFI, 3G/4G of bedraad: alles is mogelijk.

Bezoekt u in oktober de Energie Vakbeurs in Den Bosch? Dat komt goed uit! Jaro Controls en Jaro Power Quality zijn vertegenwoordigd op de beurs en beide bedrijven zijn van harte bereid u persoonlijk te woord te staan en al uw vragen te beantwoorden.

jaro-controls-vierlingsbeek-mark-janssen-secomea-energie-vakbeurs-den-bosch-oktober-2016-maasvallei-netwerk

jaro-controls-beugen-maasvallei-netwerk-3Jaro Controls
De heer Mark Janssen en de heer Michel Rouwens
Anna van Burenstraat 6
5821 BP  Vierlingsbeek

Telefoon Mark : 06-30786286
Telefoon Michel : 06-30786448

E-mail :    [email protected]
Website : www.jaro-controls.nl