Advertentie

Eerste editie Kunstival Grave

Gepubliceerd op: 02-09-2016

voormalig-klooster-Mariendaal-in-Velp-bij-grave-eerste-editie-kunstival-grave-editie-2016 (3)GRAVE – Grave kan een nieuwe cultureel evenement toevoegen aan haar evenementenkalander, Kunstival Grave. Het openluchtfestival dat gehouden wordt op zondag 11 september 2016 combineert een kunstbeurs met straattheater, living statues, live folk en jazz muziek en een foodtruck-pleintje. Voor de jongeren zijn er kleinkunst-workshops en optredens. De toegang is gratis.

Het nieuwe initiatief heeft in de kloostertuin van het voormalige klooster Mariëndaal in Velp een prachtige ambiance gevonden voor haar festival. Tijdens Kunstival krijgen professionele kunstenaars uit de regio, maar ook nationale en internationale exposanten de gelegenheid om in marktkramen hun werken te exposeren en te verkopen. Het aanbod is zeer divers, van beeldhouwwerk tot schilderkunst, van sieraden tot graffiti. Het publiek kan middels een rondgang over het terrein alle werken bewonderen en in gesprek gaan met de makers.

eerste-editie-kunstival-grave-editie-2016 (1)

Op de rondgang door de tuin wordt kunst afgewisseld met straattheater optredens, living statues en live folk en jazz muziek. Zo treden o.a. The Felicianos, De Bezwaren Fanfare en Bonfire (vuurdans) op. Voor de kinderen en jongeren zijn er de hele dag workshops en optredens, met dans, schilderen en beeldhouwen.

eerste-editie-kunstival-grave-editie-2016 (2)

Even uitrusten kan op het jazz- en het foodtruckpleintje, onder het genot van een hapje en een drankje.

eerste-editie-kunstival-grave-editie-2016 (5)

Kunstival Grave vindt plaats op zondag 11 september 2016, van 11.00u tot 18.00 uur. De toegang is gratis.

eerste-editie-kunstival-grave-editie-2016 (4)

Het festivalterrein is gelegen aan de Tolschestraat 2 te Velp (Grave).

Meer informatie: