Advertentie

Nieuwe samenwerkingspartner voor Evenementenhal voor drie vakbeurzen, waaronder Venray

Gepubliceerd op: 01-09-2016

nieuwe-samenwerkingspartner-voor-evenementenhal-voor-drie-vakbeurzen-waaronder-venrayVENRAY – Evenementenhal heeft in Materia een nieuwe samenwerkingspartner gevonden voor drie vakbeurzen: Interieurbouw Vakbeurs in Hardenberg, Bouw & Installatie Zuid-Nederland in Venray en Engineering Materials in Gorinchem. Voor iedere beurs stelt Materia – het leidende internationale platform op het gebied van materiaalinnovatie – een materialententoonstelling op maat samen.

Uit onderzoek van Evenementenhal bleek dat exposanten graag willen zien dat innovaties meer aandacht krijgen op de beursvloer. Evenementenhal pakte dit geluid uit de markt serieus op en gaat daarom nu een samenwerking aan met Materia. “Wij willen onze beursvloer blijven vernieuwen. Met Materia hebben wij een geschikte partner gevonden om de eerste stappen te zetten om innovaties een podium te geven op de beursvloer”, zegt Commercieel Manager Antoinette Hulst namens Evenementenhal.

De samenwerking houdt in dat Materia per vakbeurs een tentoonstelling op maat presenteert met circa 60 vernieuwende en inspirerende materialen in relatie tot een gekozen thema. Voor Interieurbouw Vakbeurs Hardenberg (11, 12 en 13 oktober) is het thema ‘Incredible Interiors’, waarbij materialen voor het interieur van de toekomst de hoofdrol spelen. De thema’s voor Bouw & Installatie Zuid-Nederland en Engineering Materials worden later bekend gemaakt.

Over Materia

Materia is het leidende internationale platform op het gebied van materiaalinnovatie en stimuleert wereldwijd gezamenlijke innovatie op weg naar mooiere, meer duurzame en hoogwaardig gebouwde en ingerichte omgeving. Rond een onafhankelijke en continu groeiende collectie van meer dan 2.600 inspirerende materialen brengt Materia bouwprofessionals samen. Meer informatie: www.materia.nl.

Logo-evenementenhal-venray-maasvallei-netwerkEvenementenhal Venray

De heer Robert Hoelen
Key Accountmanager

De Voorde 30
5807 EZ Venray

Telefoonnummer : 0478-519790
Fax : 0478-519780

E-mail :    [email protected]
Website : www.evenementenhal.nl