Advertentie

Toon Vervoort van montage, machine- en materieelverhuur Tillemans uit Mill aan het woord

Gepubliceerd op: 31-08-2016

tillemans-montage-machine-en-materieel-verhuur-toon-vervoort-lijsterstraat-46-5451-xk-mill-maasvallei-netwerk (2)MILL EN SINT HUBERT – Zo’n 30 jaar geleden ben ik bij Tillemans begonnen achter de kruiwagen, zegt technisch directeur Toon Vervoort uit Gassel van het montage, machine- en materieelverhuurbedrijf uit Mill. 

Als snel werd ik machinist, later bedrijfsleider en in een tijdsbestek van nog geen twintig jaar, groeiden mijn ambities en werd ik technisch directeur bij Tillemans in Mill. Om mijn functie goed uit te kunnen uitvoeren heb ik hiervoor ook de nodige opleidingen gevolgd. Dan moet je denken aan een internationale transport-opleiding, management, planning, mensenkennis en bedrijfsvoering.

Ik heb een heel leuke baan omdat elke dag anders is. Iedere dag is er wel weer een nieuwe uitdaging die vraagt om opgelost te worden. Mijn levensmotto is daarom ook: “gaat niet, bestaat niet!”.

Zakendoen met Tillemans betekent dat klanten op kwaliteit, kwantiteit en flexibele toegevoegde waarde kunnen rekenen. Wij verzorgen en ontzorgen onze klanten van A tot en met Z omdat we bij alle processen en trajecten nauw betrokken zijn. Zo gaan we met professionele, gediplomeerde, gecertificeerde en vakkundige mensen altijd goed voorbereid aan het werk. Wij werken regionaal, landelijk en in Duitsland en België.

tillemans-montage-machine-en-materieel-verhuur-toon-vervoort-lijsterstraat-46-5451-xk-mill-maasvallei-netwerk (1)

We zijn altijd op zoek naar goede machinisten voor ons machineverhuurbedrijf. Op de foto ziet u een ver-reiker ROTO 40.30 die wel 29 meter hoog kan en 25 meter ver. Afhankelijk van de telescoopstand kan deze tussen de 400 en 4000 kilo liften. Wij verhuren onze machines altijd met machinisten.

Er werken zo’n 50 mensen bij Tillemans op de technische dienst, in de montage, onderhoud en op de machines. We zijn gestaag aan het groeien en daarom leek het ons interessant om ook aansluiting te zoeken bij het Maasvallei Netwerk. Ik lees al jaren regelmatig de wekelijkse nieuwsbrief van Maasvallei en het valt me op dat er allemaal verschillende bedrijven uit de regio bij zijn aangesloten die kennis en informatie uitwisselen met elkaar. Ik vind dat interessant omdat het bedrijven en ondernemers zijn uit allerlei branches, sectoren en vakgebieden.

Wij zijn regionaal aan het onderzoeken wat we allemaal kunnen betekenen voor de bedrijven in de regio. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

TILLEMANS Montage en MaterieelverhuurLogo Tillemans
De heer Toon Vervoort
Lijsterstraat 46
5451 XK Mill

Telefoon 0485-452062

E-mail :    [email protected]
Website : www.tillemans.nl