Advertentie

Bijzondere custom built bedrijfswagen opgeleverd voor Roelofs Food Centre Cuijk

Gepubliceerd op: 30-08-2016

roelofs-food-centre-ilja-roelofs-nieuwe-bedrijfswagen-volkswagen-de-hork-5-5431-ns-cuijk-industrieterrein-de-beijerd-en-t-riet-maasvallei-netwerk (5)CUIJK – Dit is onze zevende bedrijfswagen die we mogen toevoegen aan ons wagenpark, vertelt directeur Ilja Roelofs van het gelijknamige Roelofs Food Centre Cuijk. Onze bedrijfswagens worden speciaal omgebouwd, omdat onze koelwagens intensief gebruikt worden.

Een gewone schuifdeur aan de zijkant van de wagen is voor ons geen optie omdat die door het veelvuldige gebruik snel slijten en kapot gaan. Dat kunnen we onderweg natuurlijk niet gebruiken en om dat te voorkómen hebben wij een speciale openslaande deur aan de zijkant laten maken.

roelofs-food-centre-ilja-roelofs-nieuwe-bedrijfswagen-volkswagen-de-hork-5-5431-ns-cuijk-industrieterrein-de-beijerd-en-t-riet-maasvallei-netwerk (6)
Op de foto staat links de heer Harry Broers van Arctic Edition en rechts de heer Ilja Roelofs van Roelofs Food Centre.

Vanwege het extreme laadvermogen dat wij nodig hebben zijn ook de wielkasten aangepast zodat er voldoende ruimte overblijft tussen de banden en het spatbord. Ook de sidebars zijn geleverd in een extra zware uitvoering. En natuurlijk voldoet onze nieuwe bedrijfswagen aan alle moderne normen, voorschriften en certificaten. Deze custom built koel-vries-wagen hebben we besteld bij Arctic Edition Volkswagen Crafter koel- en vrieswagens uit Eindhoven. De reclame en belettering op de wagen zijn gerealiseerd door Festa Zeefdruk uit Langenboom.

Roelofs Food Centre is een ambachtelijk, vleesverwerkend familiebedrijf dat al ruim 110 jaar bestaat.

Roelofs Food Centre

More than meats the eyeroelofs-food-centre-ilja-roelofs-nieuwe-bedrijfs-logo-de-hork-5-5431-ns-cuijk-industrieterrein-de-beijerd-en-t-riet-maasvallei-netwerk (1)
De heer Ilja Roelofs
De Hork 5
5431 NS Cuijk

Telefoon : 0485-361207

E-mail : [email protected]
Website : www.roelofsfoodcentre.nl