Advertentie

Aandrijving als verbindende factor op Vakbeurs Industrie- & Elektrotechniek Zuid-Nederland in Evenementenhal Venray

Gepubliceerd op: 30-08-2016

aandrijving-als-verbindende-factor-op-vakbeurs-industrie-elektrotechniek-zuid-nederland-in-evenementenhal-venray-evenementenhal-venray-de-voorde-30-5807-EZ-Venray-maasvallei-netwerkVENRAY – De vakbeurs Industrie- & Elektrotechniek Zuid-Nederland concentreert zich op industrie en elektrotechniek met daarbij aandrijving als verbindende factor tussen deze twee branches. De nieuwe beurstitel vindt plaats op 25, 26 en 27 oktober in Evenementenhal Venray

Industrie is de hoofdbranche op deze vakbeurs en krijgt hierdoor het podium waar de branche om vraagt. Het driedaagse evenement vervult hiermee als één van de weinige beurzen de behoefte in van een industrieel georiënteerde vakbeurs waarbij de nichemarkt onder de aandacht wordt gebracht.

Daarnaast profiteert de vakbeurs van de gunstige geografische ligging van Evenementenhal Venray, namelijk op het grensgebied van Nederland, België en Duitsland. Zo kan de beurs ook rekenen op internationale interesse vanuit deze buurlanden.

Verder is Zuid-Nederland als regio erg belangrijk en innovatief op het gebied van metaalindustrie. Ook is het nabijgelegen Eindhoven innovatief op het gebied van Research & Development en engineering. Kortom: Venray zit in het hart van de industrie en elektrotechniek en zit bovenop de laatste ontwikkelingen en innovaties.

“Evenementenhal speelt bovendien in op de behoefte die uitgesproken wordt vanuit de branche. Namelijk de focus op engineer en dan met name op het elektronische en mechanisch vlak”, zegt Robert Hoelen namens Evenementenhal. “Maar de beurs richt zich ook op de onderhoud en assetmanagement kant van de branche. Oftewel, alle interessante en belangrijke elementen voor de industrie en elektrotechniek komen aan bod.”

Naast de inspirerende beursvloer staat op Industrie- en Elektrotechniek Zuid-Nederland kennis centraal. Hoelen: “De vakbeurs is daarom de ideale gelegenheid om in aanraking te komen met trends, ontwikkelingen en noviteiten in de branche. Daarom organiseren wij een kennisprogramma met verschillende sessies gegeven door toonaangevende brancheprofessionals. Exposanten kunnen ook zelf hun bijdrage leveren aan dit programma wanneer zij een interessante ontwikkeling met de bezoeker of mede-exposant willen delen.”

Vakbeurs Industrie- en Elektrotechniek Zuid-Nederland vindt plaats op 25, 26 en 27 oktober in Evenementenhal Venray. Belangstellenden kunnen hun stand eenvoudig online boeken via www.evenementenhal.nl/industrie-elektro.

aandrijving-als-verbindende-factor-op-vakbeurs-industrie-elektrotechniek-zuid-nederland-in-evenementenhal-venray-evenementenhal-venray-de-voorde-30-5807-EZ-Venray-maasvallei-netwerk-banner-vakbeurs-industrie-en-elektrotechniek-zuid-nederland-in-evenementenhal-venray-maasvallei-netwerk

Logo-evenementenhal-venray-maasvallei-netwerkEvenementenhal Venray
De heer Robert Hoelen
Key Accountmanager

De Voorde 30
5807 EZ Venray

Telefoonnummer : 0478-519790
Fax : 0478-519780

E-mail :    [email protected]
Website : www.evenementenhal.nl