Advertentie

Gebouwenbeheerder Bouwticketservice uit Maashees bestaat alweer een jaar en timmert goed aan de weg

Gepubliceerd op: 29-08-2016

jaar-bouw-ticketservice-gebouwenbeheer-harry-van-de-weijer-den-hoek-12-5845-el-sint-anthonis-maasvallei-netwerk (2)SINT ANTHONIS – Door al die mooie felicitaties die we via LinkedIn mochten ontvangen, werden we ons ervan bewust dat we deze week alweer één jaar bestaan, zegt mede eigenaar Harry van de Weijer van Bouwticketservice Maashees en Sint Anthonis. Het jaar is snel voorbijgegaan en iedereen is dolenthousiast over ons veelzijdige gebouwen- en terreinbeheer-concept.

In de basis komt het er op neer dat wij gratis en vrijblijvend een quickscan maken van alle onderhoudsgevoelige elementen op een bedrijfslocatie. U moet dan bijvoorbeeld denken aan de conditie van het terrein, hekwerken, bestrating, perken, verlichting, de bedrijfstuin, parkeerplaatsen, bordjes, reclame, vlaggen, kortom: alle zaken die aan onderhoud onderhevig zijn. Dit doen wij ook voor het gebouw. We controleren zaken zoals de status van de daken, lichtkoepels, ramen, kozijnen, deuren, hang- en sluitwerk, verlichting, plafonds, wanden, elektrische installaties, klimaatinstallaties en ook weer letterlijk alle aspecten die aan onderhoud onderhevig zijn. Op basis van deze inventarisatie kunnen wij een meerjarig onderhoudsplan samenstellen tegen vooraf afgesproken prijzen.

bouw-ticketservice-gebouwenbeheer-1-jaar-harry-van-de-weijer-den-hoek-12-5845-el-sint-anthonis-maasvallei-netwerk (3)

Het idee van het Bouwticket service systeem komt van mijn compagnon William van Els uit Maashees. William merkte in de praktijk dat bedrijven enorm veel tijd en geld kunnen besparen door gebouw- en terreinonderhoud uit te besteden aan één centrale partij die strategisch maar ook bij calamiteiten snel kan schakelen. Zelf heb ik altijd aan de aannemerskant gewerkt en William meer aan de uitvoerende kant. Wij kennen elkaar omdat we vroeger al veel samenwerkten in bouw. Vandaag de dag werken we samen met een team van zo’n 60 professionele servicebedrijven uit de regio die ook 24/7 inzetbaar zijn en voldoen aan onze kwalificaties.

bouw-ticketservice-gebouwenbeheer-1-jaar-harry-van-de-weijer-den-hoek-12-5845-el-sint-anthonis-maasvallei-netwerk (5)

Omdat wij in de regio van de Maasvallei opereren leek het ons een goed plan om ook aansluiting te zoeken bij het Maasvallei Netwerk. Ook wij lezen met veel belangstelling al het mooie bedrijfsnieuws wat dit medium te bieden heeft en we komen ook steeds meer bekende en nieuwe bedrijven tegen bij Maasvallei. We willen graag in beeld komen bij bedrijven die op zoek zijn naar een oplossing voor hun gebouwen- en terreinen onderhoud, maar wij maken ook graag kennis met servicebedrijven die 24/7 beschikbaar zijn en voldoen aan onze kwalificaties.

Op onze website www.bouwticketservice.nl kunt u meer lezen over onze dienstverlening en wij staan u graag te woord voor vragen, suggesties en opmerkingen.

BOUWTICKETSERVICEbouw-ticketservice-gebouwenbeheer-harry-van-de-weijer-den-hoek-12-5845-el-sint-anthonis-maasvallei-netwerk-bedrijfslogo
De heer Harry van de Weijer
Den Hoek 12
5845 EL Sint Anthonis

Rieterweg 36
5823 AM Maashees

Telefoon : 06-17566747

E-mail :    [email protected]
Website : www.bouwticketservice.nl