Advertentie

J&K Automatisering neemt deel aan de Ondernemers Vakdagen 2016 in Venray

Gepubliceerd op: 22-08-2016

ondernemers-vakdagen-2016-in-evenementenhal-venray-deel-je-passie-sfeerimpressie-maasvallei-netwerk (2)OPLOO – Op 4, 5 en 6 oktober is de Evenementenhal Venray voor het 6e jaar de locatie voor de Ondernemers Vakdagen. Deze jaarlijkse business-to-business netwerkbeurs voor Limburg en Oost-Brabant is de ideale locatie om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en kennis te maken met nieuwe bedrijven in de regio. 

Naast de vele exposanten uit verschillende branches zijn er ook dit jaar weer nieuwe pleinen, thema’s en bijeenkomsten op de beursvloer aanwezig. Daarnaast kunt u ook luisteren naar de vele inspirerende sprekers. De ideale openingstijden (de beursvloer is geopend van 16.00 – 21.00 uur) en de Full Service Formule (entree voor twee personen waarbij u gratis kunt parkeren en gebruik kunt maken van de geheel verzorgde catering) maken een bezoek aan de Ondernemers Vakdagen helemaal compleet.

Na eerdere deelnames als exposant en de afgelopen jaren als bezoeker was het voor J&K Automatisering dit jaar een geschikt moment om weer als exposant op deze beurs aanwezig te zijn. Tijdens deze beurs zal J&K een breed scala aan activiteiten presenteren onder de noemers ICT, EV Solutions en KING Software.

Het J&K Team verwelkomt u graag bij de stand om kennis te maken en te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. U bent dan ook van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de Evenementenhal. Tot ziens bij onze stand tijdens de Ondernemers Vakdagen!

Ondernemers-Vakdagen-Venray-2016-jk-automatisering-ev-solutions-Van-Steenhuijsstraat-35-5841-AG-OPLOO-maasvallei-netwerk

Over J&K Automatisering

J&K Automatisering verzorgt de totale automatisering voor het midden- en kleinbedrijf
Jordans & van Kemenade Automatisering v.o.f., is sinds 1992 actief binnen het midden- en kleinbedrijf. J&K Automatisering denkt in oplossingen en neemt alleen genoegen met kwaliteitsproducten. Daarbij leveren wij de bijbehorende producten, diensten en services. Wij adviseren, begeleiden en ontzorgen onze relaties. Natuurlijk krijgt u als klant perfecte service en ondersteuning op alle door ons geleverde hardware en software.

jk-automatisering-ev-solutions-Van-Steenhuijsstraat-35-5841-AG-OPLOO-maasvallei-netwerkJ&K Automatisering
Van Steenhuijsstraat 35
5841 AG  OPLOO

Telefoon: 0485-387330

E-mail :    [email protected]
Website : http://www.jk-automatisering.nl