Advertentie

Gezondheidsbeurs Land van Cuijk & Noord-Limburg: 3.000 m² vol informatie en inspiratie

Gepubliceerd op: 22-08-2016

gezondheidsbeurs-land-van-cuijk-ebben-inspyrium-beers-olga-verweijen-aik-ducaat-portretfoto-vooraankondiging-maasvallei-netwerkCUIJK – De Gezondheidsbeurs Land van Cuijk & Noord-Limburg – die op zaterdag 24 en zondag 25 september wordt georganiseerd in het Ebben Inspyrium in Cuijk – heeft nog maar een paar vrije plekken voor exposanten. “Bezoekers kunnen via social media aangeven welke bedrijven ze graag op die plaats zien”, laat organisator Aik Ducaat weten. 

Ducaat kijkt uit naar het nieuwe evenement. “De gezondheidssector wordt in de breedste zin van het woord vertegenwoordigd, waardoor het een informatieve, inspirerende én gezellige beurs gaat worden. We mogen een bezoek aan de beurs dus met recht het gezondste dagje uit in de regio noemen!”

Belevenis

Een bezoek aan De Gezondheidsbeurs belooft een ware belevenis te worden. Ducaat somt op: “Op het Smaakplein wordt de Keukenbazen Battle 2016 georganiseerd. Kinderen uit groep 7 en 8 kunnen zich hiervoor opgeven op keukenbazen.nl en een meeloopdag met een sterrenkok winnen. Tijdens de beurs kunnen bezoekers de gerechten van de keukenbazen proeven en beoordelen. Het Gezondheidstheater staat bol van inspirerende sprekers en interessante workshops, op het Mobiliteitsplein kunnen de nieuwst e-bikes middels een uitdagend parcours worden getest en op het natuurlijke Horecaplein kan men in een rustige sfeer genieten van een verantwoord hapje en drankje. Uiteraard fungeert de beursvloer met ruim 80 exposanten vele creatieve initiatieven als absoluut hoogtepunt!”

Win een ballonvaart

Op Facebook worden de komende tijd diverse winacties bekend gemaakt. Like deze pagina om hiervan op de hoogte te blijven. Twee van de acties springen direct in het oog.

Ducaat legt uit: “Deze week sturen wij naar alle verenigingen in het Land van Cuijk een mailing waarmee zij de beurs op ludieke wijze onder de aandacht kunnen brengen bij hun leden en hiermee kans maken op € 250,- voor de clubkas. Tijdens de uitreiking op de beurs zal er natuurlijk ook de nodige pers aanwezig zijn. Daarnaast wordt er onder de beursbezoekers een ballonvaart voor 4 personen, in een unieke Land van Cuijk ballon, verloot. Wat het extra bijzonder maakt is dat onze ballonvaarder, bij gunstige wind, over uw huis kan varen!”

Bezoek De Gezondheidsbeurs op zaterdag 24 of zondag 25 september van 10.00 tot 17.00 uur in het Ebben Inspyrium. Gratis toegang. Ga voor meer informatie naar www.degezondheidsbeurs.nl.


De Gezondheidsbeursgezondheidsbeurs-land-van-cuijk-beers-olga-verweijen-aik-ducaat-logo-vooraankondiging-maasvallei-netwerk
Beerseweg 45
5431 LB Cuijk NL

Telefoon : 0485-312021

E-mail :    [email protected]
Website : www.degezondheidsbeurs.nl