Advertentie

Uitnodiging voor nieuwe netwerkbijeenkomst in de Schouwburg Cuijk

Gepubliceerd op: 17-08-2016

schouwburg-cuijk-archieffoto1-bc-jvc-cuijk-berrypoelenCUIJK – Op vrijdagmiddag 2 september 2016 van 17.00 uur tot 19.00 uur organiseert Businessclub JVC Cuijk wederom een Sociëteitsbijeenkomst voor bestuurders, specialisten, ondernemers en netwerkers in de Schouwburg Cuijk. Iedereen is welkom om gezellig te komen netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

“De eerste consumptie is van ons, als het eerste rondje, daarna is het de bedoeling dat mensen hun eigen drankjes afrekenen,” zegt secretaris Herman van Rhee. Het is voor ondernemers zeker de moeite waard om te komen netwerken want we hebben o.a. CuBox, de Industriële kring Land van Cuijk en Noord Limburg, ZLTO en het Maasvallei Netwerk aangeschreven om ook hun leden uit te nodigen voor dit mooie regionale initiatief.

Speciaal voor deze gelegenheid heeft Maasvallei Netwerk de Open Coffee Land van Cuijk en Boxmeer naar de middag verplaatst omdat het open karakter van de sociëteitsbijeenkomst prima aansluit op het concept van de Open Coffee-bijeenkomsten. Ook niet-leden van de Businessclub JVC zijn van harte uitgenodigd om andere zakenrelaties of introducé’s mee te nemen.

schouwburg-archieffoto2-bc-jvc-cuijk-berrypoelen
Foto: Berry Poelen

Ondernemers hoeven zich voor deze bijeenkomst dus niet aan te melden; iedereen is welkom.

Het doel is om de week op een gezellige en informele manier af te sluiten en dat gaan we iedere eerste vrijdag van de maand organiseren . Ondernemers kunnen dan ideeën en ervaringen uitwisselen met elkaar om nieuwe plannen te smeden of nieuwe samenwerkingsverbanden aan te gaan.

Indien u vragen heeft horen wij het graag, anders graag tot zien op de Sociëteitsbijeenkomst!

Sociëteitsbijeenkomst Schouwburg Cuijk
Uw gastheer : Herman van Rhee
Datum : vrijdag 2 september 2016 tussen 17.00 uur en 19.00 uur
Locatie : Schouwburg Cuijk, eerste etage
Grotestraat 62
5431 DL Cuijk

E-mail : [email protected]