Advertentie

Maasvallei Netwerk

Dè zakelijke netwerkorganisatie in de regio!


J&K Automatisering in Oploo blikt terug: ruim 75% van onze relaties in het Land van Cuijk kiest voor glasvezel van LVCNET

Gepubliceerd op: 11-08-2016

terugblik-glasvezel-campagne-LVCNET-J&K-automatisering-Van-Steenhuijsstraat-35-5841-AG -OPLOO-maasvallei-netwerkOPLOO – J&K Automatisering blikt terug: ruim 75% van onze relaties in het Land van Cuijk kiest voor glasvezel van LVCNET!

Inmiddels is het enkele weken geleden dat op 18 juli de inschrijfperiode voor de glasvezelcampagne van LVCNET werd beëindigd. Voor J&K Automatisering is dit een mooi moment om eens terug te blikken op dit glasvezelinitiatief. 

Aan het begin van dit jaar werd de glasvezelcampagne van LVCNET in het Land van Cuijk gestart. LVCNET heeft kenbaar gemaakt dat dit een klein halfjaar later heeft geresulteerd in ruim 12.500 aanmeldingen voor glasvezel van LVCNET. Dit komt neer op zo’n één derde van alle gezinnen en bedrijven in het Land van Cuijk die voor glasvezel kiest. Daarnaast kiest bijna de helft in de 30 kleinere kernen voor glasvezel. In de drie grote kernen (Boxmeer, Cuijk en Grave) is het percentage aanmeldingen tussen de 10% en 20% blijven hangen. Daarbij is door LVCNET aangegeven dat het bij de genoemde percentages om een prognose gaat.

terugblik-glasvezel-campagne-LVCNET-overzicht-aanmeldingen-J&K-automatisering-Van-Steenhuijsstraat-35-5841-AG -OPLOO-maasvallei-netwerk

Bron: LVCNET

Voor J&K was het afgelopen half jaar dan ook een bewogen periode. J&K Automatisering werkte als commercieel technisch adviseur en begeleider nauw samen met LVCNET. Als partner van LVCNET bood J&K ondersteuning bij de verschillende (plein-)activiteiten van LVCNET. Daarnaast was J&K bij vrijwel alle informatie- en inschrijfavonden aanwezig om de ambassadeurs, andere vrijwilligers en inwoners van het Land van Cuijk te ondersteunen bij vragen en hen te informeren en adviseren over het glasvezelinitiatief. J&K kon als dealer van de drie glasvezelproviders Netrebel, Plinq en Trined dan ook een onafhankelijk advies op maat geven. Het veel bezochte kantoor in Oploo als informatiepunt, de huis- en bedrijfsbezoeken en de ondersteuning bij de roodgloeiende klantenservicelijn van LVCNET vergden veel tijd en flexibiliteit van het J&K Team. J&K Automatisering is dan ook erg blij met het eindresultaat en ook enorm trots dat ruim 75% van haar eigen relaties in het Land van Cuijk voor glasvezel heeft gekozen.

LVCNET-J&K-automatisering-Van-Steenhuijsstraat-35-5841-AG -OPLOO-maasvallei-netwerk

J&K ontvangt nog vele vragen over hoe het nu verder gaat. Volgens Hugo Bens, voorzitter van de coöperatie LVCNET, dient eenieder die zich heeft aangemeld nog wel even geduld te hebben. “Het aanlegplan gaan we de komende maanden uitwerken. Op basis van dit plan weten we de kosten en kunnen we concrete afspraken gaan maken over de financiering. Zoals met de gemeentebesturen is afgesproken, gaat dit geheel richting de gemeenteraden, die een besluit over de uitvoering en garantstelling zullen nemen. Eind van het jaar verwachten we een besluit”.

Nog even afwachten dus! J&K Automatisering heeft veel vertrouwen in een goede afloop en zal ook bij de uitrol van het glasvezelnetwerk LVCNET, de glasvezelproviders, haar relaties en andere gezinnen en bedrijven blijven ondersteunen. Ten slotte wil J&K alle vrijwilligers die een steentje hebben bijgedragen aan de glasvezelcampagne complimenteren met de geweldige inzet met als beloning een prima resultaat.

Over J&K Automatisering

J&K Automatisering verzorgt de totale automatisering voor het midden- en kleinbedrijf
Jordans & van Kemenade Automatisering v.o.f., is sinds 1992 actief binnen het midden- en kleinbedrijf. J&K Automatisering denkt in oplossingen en neemt alleen genoegen met kwaliteitsproducten. Daarbij leveren wij de bijbehorende producten, diensten en services. Wij adviseren, begeleiden en ontzorgen onze relaties. Natuurlijk krijgt u als klant perfecte service en ondersteuning op alle door ons geleverde hardware en software.

jk-automatisering-ev-solutions-oploo-maasvallei-netwerk-2J&K Automatisering
Van Steenhuijsstraat 35
5841 AG  OPLOO

Telefoon: 0485-387330

E-mail :    [email protected]
Website : http://www.jk-automatisering.nl