Advertentie

Laat uw pasfoto maken bij de Primera in Gennep door Mark Osinga

Gepubliceerd op: 09-08-2016

primera-gennep-mark-osinga-pasfoto-profielfotos-staatsloten-stomerij-postnl-maasvallei-netwerk(2)GENNEP – De Primera-winkel in Gennep staat het hele jaar door in het teken van de aanbiedingen, acties en voordelen voor zowel de zakelijke als particuliere klant. Nieuw is dat u bij de Primera nu ook pasfoto’s kan laten maken en mooie portretfoto’s, voor bijvoorbeeld social media-profielen.

Ondernemer Mark Osinga heeft van de Primera in Gennep een handige shop-in-shop gemaakt, door in te spelen op de behoeftes van het winkelend publiek. We hebben een PostNL-shop, een stomerij en we maken pas- en profielfoto’s. Daarnaast verkopen we veelzijdige en gewilde artikelen zoals kansspelen, tijdschriften, inktpatronen, e-sigaretten, cadeaukaarten, wenskaarten en zelfs kantoorbenodigdheden. En niet te vergeten onze prachtige collectie polshorloges.

primera-gennep-mark-osinga-pasfoto-profielfotos-staatsloten-stomerij-postnl-maasvallei-netwerk(1)

Speciaal om pasfoto’s te kunnen maken heeft de winkel vorige maand een kleine verbouwing ondergaan. Nu is er een comfortabele ruimte gebouwd om de klanten wat privacy te bieden tijdens het maken van de foto’s. Het is beslist de moeite waard om de Primera in Gennep te bezoeken, want de winkel gaat met de tijd mee om de klant op een moderne en eigentijdse manier te bedienen.

Primera Gennep
De heer Mark Osinga
Spoorstraat 91
6591 GS Gennep

Telefoon : 0485-511537

E-mail : [email protected]