Advertentie

Bert Veldboer uit Wilbertoord is wereldwijd specialist op het gebied van frituurolie filteren

Gepubliceerd op: 08-08-2016

frituurolie filterenWILBERTOORD – Aan de Katwijksebaan 26 in Wilbertoord, staat het gloednieuwe bedrijfspand van ondernemer Bert Veldboer. ACE Filters staat voor Australian Catering Equipment en wij werken internationaal en dus wereldwijd, vertelt Bert. Nadrukkelijk vermeldt Bert dat het bedrijf geen frituurolie verkoopt, alleen filters, filtermachines en toevoegmiddelen die de kwaliteit van de frituurolie zo lang mogelijk op peil houden.

Uiteindelijk wordt alle frituurolie na verloop van tijd donker en dient men de frituurolie te vervangen. Waar het om gaat is het makkelijk kunnen filteren van sediment en zweefstoffen uit de olie. Als je nieuwe frituurolie gebruikt en gepaneerde producten gaat frituren, dan heb je binnen een paar uur al verbrand sediment in de frituurpan. Dat verbrande sediment gaat ten koste van de smaak én de kwaliteit van de gefrituurde producten. Door de frituurolie een aantal keren per dag te filteren, worden deze schadelijke stoffen direct uit het frituurvet gefilterd. Dit is beter voor de kwaliteit van de producten en voor de smaak en de gezondheid van de consument. Bovendien gaat de frituurolie dan 30 tot 50 procent veel langer mee en daar wordt de Smaakpolitie heel vrolijk van, kan ik u verklappen.

frituurolie filteren

Op de afbeelding hierboven treft u een voorbeeld van de OilHandy filtermachine. Ideaal voor elke horeca-ondernemer, vishandel, gebakkraam, cateraar, snackbar en bedrijfskantine. De Oilhandy is veilig, werkt gemakkelijk, is kosten- en arbeidsbesparend en draagt bij aan schone olie en smakelijke producten.

filteren-ace-filters-international-frietuur-filter-machine-bert-veldboer-katwijksebaan-26-5455-gc-wilbertoord-maasvallei-netwerk (1)

Wij hebben aansluiting gezocht bij Maasvallei Netwerk omdat we al jaren de wekelijkse nieuwsbrief ontvangen en ik zie steeds meer bedrijven waarvan ik het bestaan niet eens wist. De informatie op de Maasvallei-site is heel interessant voor ons en met name omdat we zelf ook bedrijven willen bereiken op deze manier.

We zijn altijd op zoek naar wederverkopers en innovatieve ondernemers om mee samen te werken. De productie van onze machines gaan we naar Wilbertoord halen. Daarnaast willen we natuurlijk in beeld komen bij alle horeca-ondernemers die een oplossing zoeken voor het filteren van hun frituurolie. Indien u vragen heeft over onze dienstverlening of misschien zelf ook internationaal wilt gaan ondernemen, dan hoor ik het graag.

ace-filters-international-frietuur-filter-machine-bert-veldboer-katwijksebaan-26-5455-gc-wilbertoord-bedrijfslogo-maasvallei-netwerk (1)ACE FILTERS EUROPE
De heer Bert Veldboer
Katwijksebaan 26a
5455 GC Wilbertoord

Telefoon : 084-8720124
Mobiel : 06-620596708

E-mail :    [email protected]
Website : www.acefilters-europe.net

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.