Advertentie

Brancheorganisatie NVDO en Industrie & Elektrotechniek Zuid-Nederland slaan handen ineen

Gepubliceerd op: 29-07-2016

NVDO-evenementenhal-venray-de-voorde-30-5807-EZ-Venray-maasvallei-netwerkVENRAY – Vakbeurs Industrie & Elektrotechniek Zuid-Nederland gaat een samenwerking aan met de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO). Deze toonaangevende brancheorganisatie presenteert elke beursdag twee interessante sprekers op het kennisplein midden op de beursvloer.

“Wij zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking. Hiermee kunnen we een betere garantie afgeven van het kaliber van de bezoekers op de beurs. De achterban van deze brancheorganisatie bestaat namelijk uit liefst 2700 leden. Zij nemen zelf ook weer contacten mee naar de beurs. Hierdoor ontstaat er een krachtig platform”, zegt Robert Hoelen namens Evenementenhal Venray.

vakbeurs-industrie-en-elektrotechniek-zuid-nederland-en-NVDO-in-evenementenhal-venray-De-Voorde-30-5807-EZ-Venray-maasvallei-netwerk

Inmiddels bestaat het aantal huidige inschrijvingen voor de nieuwe beurstitel in Evenementenhal Venray uit een mooie mix van onderdelen: industrie, elektro, media, aandrijving en brancheverenigingen. De vakbeurs Industrie- en Elektrotechniek Zuid-Nederland wil met nieuwe inzichten en kansrijke concepten de techniekketens met elkaar laten schakelen en naar een nog hoger niveau titel.

Vakbeurs Industrie- en Elektrotechniek Zuid-Nederland vindt plaats op 25, 26 en 27 oktober in Evenementenhal Venray. Belangstellenden kunnen hun stand eenvoudig online boeken via www.evenementenhal.nl/industrie-elektro.

banner-vakbeurs-industrie-en-elektrotechniek-zuid-nederland-in-evenementenhal-venray-maasvallei-netwerk

Logo-evenementenhal-venray-maasvallei-netwerkEvenementenhal Venray
De heer Robert Hoelen
Key Accountmanager

De Voorde 30
5807 EZ Venray

Telefoonnummer : 0478-519790
Fax : 0478-519780

E-mail :    [email protected]
Website : www.evenementenhal.nl